Nedeljni horoskop (ponedeljak 30. mart - nedelja 05. april)

OVAN
Ulažete veliku odgovornost u ono to radite. Delujete hrabro i neustrašivo, posebno kada je nov posao aktuelan. Ne mogu da vas slome koliko god da imate neprijatelja oko sebe. Ali vi ste veliki optimista i možete napredovati kad god poželite. Želite stabilnost u odnosu sa voljenom osobom pa budite spremni da donesete važne odluke. Ako ste sami možda će vas razočarati jedna Vaga ali bez brige već imate nove udvarače. Odlazak kod doktora neizbežan.

BIK
Veoma ste zabrinuti za budućnost vaše firme. Na vreme možete da izbegnete probleme ili teškoće. Vi ste osoba koja se diže iz najtežih problema. Pravi ste feniks. Zbog toga možete postići dobre rezultate šta god da radite jer vas ljudi vole. Niste odlučili šta ćete da radite sa osobom koju ste upoznali od skoro. Razmišljate dalje šta vam je činiti. Kao da imate strah od vezivanja. Više uživate u samoći. Bik u braku mora da sklanja novac od partnera. Bol u grudima izazvan psihosomatskim putem.

BLIZANCI
I još uvek možete biti opterećeni poslom koji vam nije zanimljiv. Niste u raspoloženju ali se borite za bolje od onoga što imate. Osigurajte sebi mesto na nekom dobrom putovanju koje će vam omogućiti da se dobro provedete i zaradite. Morate da se bolje organizujete na ljubavnom polju. Pomalo ste povučeni ili previše opušteni tako da će vam jedan Bik dati snagu da se okrenete pravim emocijama i ljubavi. Nemate problem sa zdravljem.

RAK
Čudni ste sami sebi. Koliko god možete da se predate karijeri i napretku, učinite to u ovom trenutku. Napeti ste samo onda kada nije po vašem. Sačekajte, budite strpljivi, rezultati će doći polako. Porodično ste raspoloženi preko nedelje i uživaćete u tom okruženju. Posvetićete se najmlađim članovima porodice. Rakovi koji su usamljeni traže svoju srodnu dušu u velikom društvu. Jačajte sebe kroz neki oblik kreativnosti. Zdravstveno imate problem sa sinusima.

LAV
Lav voli da putuje a ono što je najvažnije da pravi dobre poslove. Ulažete napor da se istaknete i da vas svi priznaju. Osoba rođena u znaku Raka ili Vodolije je neko ko može da vam pomogne. Možete da zaradite veći novac preko njih. Verovatno će vas videti ceo svet ukoliko se bavite nekim umetničkim radom. Imate želju da proširite porodicu. Obavezno razgovarajte sa partnerom o tome i iskoristite povoljne dane poput nedelje, utorka i četvrtka. Dobro se osećate. Niste lošeg zdravlja.

DEVICA
Posao i samo posao može da vam donese satisfakciju. Nekome smeta što vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Ali na vama je da ostanete stabilni i ne ulazite previše u razne koflikte. Dobra nedelja za novac. Ponovo imate dobar odnos sa Jarčevima. To je odlično za jednu Devicu jer vam on podiže nivo energije i opušta vas, čini vas sigurnijim. Nastavite tu ljubav koja je značajna bez obzira koliko vi to smatrate nevažnim. Zdravstveno ste počeli da pazite na ishranu.

VAGA
Vi ste inteligentni, pametni. Morate da se dokažete. Vaše znanje isijava tokom sedmice. Nadate se dobroj saradnji na privatnom planu. Posao može da vam cveta ako se povežete sa Lavom. Taj susret će vam biti od značaja za dalju budućnost i saradnju. O ljubavnom životu sve najbolje. Nemate posebnih dešavanja taman da dobijete još više energije i samopouzdanja. Ovo je posebno važno za sve Vage u braku. Ako ste sami, tražite ljubav preko prijatelja. Čuvajte kičmu.

ŠKORPIJA
Mesec u vašem polju obrazovanja, dalekih putovanja daće impuls i podstaći će vaš um na akciju. Novac vam upravo i stiže preko velikih institucija ali i drugih zemalja. Morate da iskoristite sve što je pred vama. Sve unutrašnje i spoljašnje potencijale. Verujte sebi. Emotivno izbegavajte neprijatne situacije, rizične razgovore ili jednostavno čim vidite da vam neko ne odgovara, povucite se. Biće prilika za nove ljubavi. Ako ste u braku pokažite partneru da ste dobri, plemeniti i galantni. Čuvajte se povreda, padova.

STRELAC
Ako ste u lošem periodu imate dovoljno samopouzdanja da rešite ozbiljnu sizuaciju koja je pred vama. Morate da se dobro spremite, organizujete kako biste izveli problem do kraja. Potrebna vam je podrška porodice koja će vam dati značaj da se izborite sa svim nedaćama. Emotivno vam je bitno okruženje u kome se nalazite. Ukoliko su osobe sa visokim moralom, obrazovani, avanturističkog duha, sigurno je da ćete nastaviti put u smeru druženja ali i novih ljubavnih veza. Čuvajte gornji deo tela.

JARAC
Očekujete puno od saradnika. Ako se spremate na zajednički rad sa nekim iz familije, požurite. Dobri aspekti su na pragu i čekaju vas i vaše ideje na ostvarenje. Potrudite se oko vikenda ili od ponedeljka da napravite dobar plan i program saradnje sa jednim Ovnom ili Vodolijom. Novo poznanstvo vam predstoji iz vaše blizine. Možda je ta osoba arhitekta ili dizajner, kako god, imaćete razloga da budete zajedno i pričate o važnim životnim stvarima. Ako ste u braku, vezi onda očekuje da vam partner bude zahtevan po svim pitanjima. Zdravstveno ste preumorni, malo spavate. Iscrpljenost.

VODOLIJA
Da li ste talentovani toliko da vam nije potrebna reklama ili ste dete sreće to samo nebo zna. Šta god da je u pitanja vaša harizma ima svog anđela čuvara koji vam šalje dobru energiju kako god. Dobra nedelja za posao a procvetaće one Vodolije koje imaju poslove povezane sa kreativnim radom kroz muziku, pozorište, umetnost uopšte. Emotivno ste shvatili da vam je potreban stalni partner. Budite pored jednog Bika ili Vage koji će vas sigurno osvežiti i usrećiti. Čuvajte kosti, posebno kolena.

RIBE
U dobroj ste formi i razmišljate kako da popravite svoj finansijski status. Morate da potražite poslovnog partnera koji može da vam pomogne da svoje obaveze smanjite. Verovatno će to biti prijatelj. Neka je rođen u znaku Škorpije pa ćete imati šta da radite i ideje razvijate. Družite se sa opuštenim ljudima, koji imaju smisao za humor i vole život. Nikako da slobodno vreme provodite u kući. Bar ne ove nedelje. Sigurno ste se spremili za neki izlazak ili kraće putovanje. To će vašeg stalnog partnera raznežiti. Dobro se osećate samo kada volite.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.