Silovatelja iz Pančeva pretukli, mučili strujom, skinuli golog i pustili da visi sa desetog sprata!

Moler Dragan B.(33) iz Pančeva žalio se policiji da su ga u noći između 27.i 28. marta pretukle i zlostavljale tri devojke i dva muškarca. Između ostalog vezali su ga da visi sa 10.sprata.

On je u policiji naveo da mu je petorka upala u stan i satima brutalno maltretirala. Nasilnici su ga prvo pretukli potom svukli i vezali konopcima. Zatim su dohvatili električne kablove koje su mu zakačili za telo, a potom strujom jačine 220 volti izazivali električne šokove.

Kulminacija napada nastala kada su ga nasilnici pojasevima koje koriste električari za penjanje po banderama sa terase stana spuštali niz fasadu. Policajci su bili šokirani Draganovom izjavom a priču je potkrepio brojnim modricama i podlivima na telu.

Policija je ozbiljno pristupila ovom slučaju, imajući u vidu da Dragan ima pozamašan dosije u policiji zbog težih krivičnih dela. On je u maju 2006. uhapšen i optužen zbog silovanja devojke (22) u Kotežu, ali i pokušaja silovanja maloletnice na Bežanijskoj kosi. Presuda u ovom slučaju objavljena je 20.marta ove godine, a rezultati presude još nisu poznati.

Nadlanu / izvor: Alo

Foto: youtube printscreen / kurir