Kako da on bude zauvek tvoj: 7 tajni večne ljubavi

Iako je vaša veza kvalitetna, uporno vas obuzimaju teške misli da li će se sve promeniti jednog dana. Neprestano slušate priče o brakovima koji su propali iako su partneri spavali zajedno i voleli se.

Nemojte više da brinete zbog toga jer vaš scenario uopšte ne mora da bude takav.

Evo nekoliko načina koji će vam pomoći da veza bude neraskidiva:

1. Budite spontani

Normalno je da svaka veza posle nekog vremena uđe u rutinu. Iako nema ništa loše u tome da razvijete određenu rutinu u zajedničkim stvarima koje radite, obavezno izbegavajte da se to pretvori u dosadu. Iznenadite ga rezervacijom za restoran u drugom gradu ili kupite karte za večerašnju novu predstavu.

2. Novi komad veša ili seksi odeće

Ne morate da imate šminku svako jutro. Međutim, dobro je da se ponekad sredite samo za svog muškarca. Kupite neki seksi donji veš ili haljinu koju će poželeti da skine.

3. Nemojte prestati sa učenjem

Ovo je od suštinske važnosti. Nemojte se bojati da probate nove stvari i da uradite nešto luckasto što ranije niste mogli ni da zamislite.

4. Imajte svoje prijatelje

Nemojte dozvoliti da vaš partner postane vaše jedino društvo. Ako vidi da imate puno prijatelja, shvatiće koliko je srećan što ste pored njega i neće izgubiti interesovanje.
Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

5. Odlazite na sastanke

Ako se ponašate kao dosadni stari bračni par, onda ćete početi tako i da se osećate. Zato morate iznova jedno drugo da osvajate kao prvog trenutka kad ste se zaljubili. Flertujte sa njim, zagolicajte mu maštu.

6. Dajte mu ono što želi

Vi niste njegova robinja, pa nemojte non stop da ga mazite i pazite. Međutim, povremeno mu se maksimalno posvetite i ugađajte mu. Ako znate da voli čizkejk, napravite mu. Ako znate da voli da gleda utakmice, kupite mu još i pivo i grickalice i pozovite njegove prijatelje. Pravi muškarac znaće to da ceni.

7. Nemojte izgubiti interesovanje za njega

Ako ne želite da on izgubi interesovanje, onda nemojte ni vi da prestanete sa tim. Ako ste oboje srećni i uključeni u život onog drugog, onda nikada nećete imati problema.

Nadlanu / izvor: stil.kurir

Foto: yayimages.com