Dinkić: Nudimo program za brži razvoj Srbije

BEOGRAD, 17. januara 2007. (Beta) - Predsednik G17 Plus Mlađan Dinkić poručio je večeras građanima da u nedelju glasaju za tu stranku jer ona nudi brži razvoj Srbije - više posla, jaču ekonomiju, više pravde i više šansi za mlade.

On je na konvenciji stranke u Hali sportova u Novom Beogradu, pred više od 4.000 pristalica, istakao da je cilj te stranke da obezbedi jaku ekonomiju, jak dinar, da u narednih pet godina prepolovi nezaposlenost u Srbiji i da obnovi srednju klasu.

Potpredsednica stranke Ivana Dulić-Marković izjavila je da građani imaju mogućnost da na izborima u nedelju glasaju ili za "promene u devedesete" posle kojih će "luk koštati 800 miliona, jaje 200 miliona, a hladnjačama će voziti leševe" ili za evropske integracije i mogućnosti.

Ona je istakla da će G17 Plus hrabro, stručno i predano raditi za to da mladi biraju posao, obrazovanje, da granice ne budu prepreka, da se ukinu vize, da više ne bude redova i da Vojvodina bude evropska regija u evropskoj Srbiji.

Govorili su i Goran Paskaljević, Lazar Ristovski, Dušan Kovačević i Rambo Amadeus, a prisustvovao je i jedan od osnivača stranke, počasni potpredsednik G17 PLus, Predrag Marković.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.