MILOMIR MARIĆ: Pretili su mi da će nas ukinuti jer smo ih pretekli po gledanosti

Naš program je bio dečija slikovnica u poređenju sa onim što se emitovalo na drugim televizijama, kaže za portal Nadlanu odgovorni urednik Televizije Happy Milomir Marić povodom zabrane emitovanja rijalitija “Parovi” na 24 sata.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izreklo je TV Hepi privremenu zabranu emitovanja programa u trajanju od 24 sata zbog emitovanja sadržaja koji mogu teško da naškode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloletnika. -

- Preskočili smo druge televizije po rejtzingu i to je jedini razlog zašto smo kažnjeni. Otvoreno su mi pretili da će se ovo dogoditi. Prvo ćete napasti tabloidi, a onda će te REM ukinuti, saoštili su mi - tvrdi Marić ne želeći da otkrije identitet osoba koje su mu pretile. - Kampanju protiv nas vode tabloidi koji su stvorili ličnosti iz “Parova”. Imam pouzdane informacije da su poslednjih dana urednici i vlasnici pojedinih televizija s nacionalnom frekvencijom bili u panici. Menali su programsku šemu, “sekli” redovni program s kojekakvim sadržajem reagujući na rast gledanosti TV Happy - objašnjava Marić i ističe kako će poštovati odluku REM: - Prilagodićemo program zahtevima Regulatornog tela.

B.J.

Pogledajte još