Ranjen muškarac u Žarkovu

0

Muška osoba, starosti 45 godina, ranjena je sinoć u 20.45 sati u Žarkovu u Spasovdanskoj ulici vatrenim oružjem u predelu leve potkolenice i prevezena u Urgentni centar, rekla je portpartol Hitne pomoći Nada Macura.

– U Borči je u ulici Bratstva i jedinstva ispred broja 60 u saobraćajnoj nesreći povređena muška osoba stara oko 59 godina. On je zadobio povred čela i tupu povredu desne polovine grudnog koša – rekla je Macura dodajući da je pešak zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.

Macura je navela da su bile još dve saobraćajne nesreće – u 21.59 u Dečanskoj ulici preko puta Doma omladine gde je povređena jedna osoba, i u 5.29 u naselju Braće Jerković gde je povređena jedna osoba kod okretnice na liniji 26 koja nije zatečena na licu mesta, već je sam otišao kući gde mu je ekipa Hitne pomoći i pružila pomoć.

Prema njenim rečima, ekipe Hitne pomoći su tokom noći i jutra intervenisale 115 puta od čega 31 na javnom mestu

Macura je rekla da je bilo sporadičnih tuča, alkoholisanih ososba a da su se Hitnoj pomoći od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici zbog bola u grudima.

Nadlanu / izvor: Blic

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.