IMALA JE SAMO 12 GODINA: Prvo sam dobila potvrdu da sam nevina pa su me silovali

Kieu je prvo pregledao doktor, nakon čega joj je izdao potvrdu da je nevina, a onda ju je majka odvela u jedan hotel gde je silovana više puta uzastopno. Ona dolazi iz sela Svaj Pak na koje je poznato središte dečije prostitucije i trgovine ljudima u Kambodži.

– Nisam znala da li je taj posao dobar za mene. Nisam imala pojma šta me čeka. Ali sada mi je jasno i znam da taj posao nije bio dobar za mene – izjavila je Kieu.

Nakon što je izgubila nevinost sa prvim čovekom sa kojim je imala odnos slomilo joj se srce. Rekla je da se njena majka navodno osećala vrlo loše ali je to ipak nije sprečilo da je pošalje u bordel kako bi podmirila dugovanja. Tamo je bila kao u zatvoru, u tri dana ju je silovalo tri do šest muškaraca.

Kada se vratila kući, majka je htjela da je pošalje u druga dva bordela. Tada je shvatila da će biti ponovno prodana i da nema kraja, pa je pobegla. Ova devojčica je samo jedna u nizu koja je prošla pakao. Međutim, zahvaljujući organizaciji “Alliance for Women in Media Foundation”, uskoro bi trebala da bude otvorena škola za decu kojoj je pomoć potrebna.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još