Horoskop za 6. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dobićete poziv od osobe koju dugo niste čuli a sa kojom ste svojevremeno imali nekakve planove u vezi sa poslom. Osećate se sposobnim da krenete u novu akciju po pitanju promocije vaših ideja, talenata ili nekog grupnog projekta u okviru koga ste vi vodeća ličnost.Danas nemojte uzimati kredite i nemojte pozjamljivati novac.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Veoma lep dan, posebno sa one koji imaju podznaku nekom zamljanom znaku, naročito u Devici.Možete biti uspešni i ako vam je podznak u Raku. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko će moći da vam ostvari neku od želja koje se odnose na inostranstvo.Dobijate vest o novcu. Imate poverenja od jednog Jarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Očekujete povoljne vesti od Raka ili Device ali će oni verovatno kasniti zbog jednog Bika ili Raka koji ne žele da budu kooperativni, nameću vam. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom. Verujete u mogućnost postizanja sporazuma se nakim koga dovoljno dugo poznajete da verujete da će biti razspoložen za kompromis.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Budite što je moguće racionalniji, ekspeditivniji, makar napravite neki dogovor sa poslovnim partnerom jer će vam to doneti mogućnost da u narednim danima razrađujete temu o kojoj ste već počeli da vodite razgovore. Sa Rakom ili Ribama možete ostvariti dobar poslovni odnos, naročito ako se radi o poslu u medijima. Moguća je ponuda od jednog Bika ili Raka.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Postajete veoma racionalni u rešavanju problema jer je Mesec u Škorpiji. Dan je pogodan za rešavanje pitanja nekretnina. Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima. Dobijate poziv od Jarca koji je u poslednje vreme često u inostranstvu.Pokušavate da dogovorite sa Rakom oko novog posla

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Ferbruarske Ribe vam mogu biti od velike koristi.Dobro se slažete da Jarcem i Bikom.Trudite se da se pokažete u najboljem izdanju na poslu, naročito ako ste mladi i od nedavno na novom radnom mestu.Ako niste regulisali pitanje honorara, učinite to što pre.Verujete da možete da uspostavite kontakt sa jednim Rakom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Spremate se da napravite neki nov posao ili da predložite pretpostavljenom ideju o novom projektu.Nemojte sebe preterano opterećivati nečim na šta ne možete da utičete. Pokušavate da u radu sa Škorpijom ili Jarcem nađete neku dodirnu tačku. Želite da se sretnete sa bivšim saradnikom koji dolazi iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Okupirani ste rešavanjem problema koji se odnose na porodični život, organizacijom svakodnevnih aktivnosti ili za privatan biznis. Izbegnite konflikt sa Jarcem koji nema sluha za vaše ideje i potrebe. Ako želite da sugerirate nešto jednoj Vodoliji, učnite to na taktičan način. Verujete da možete ubedite Lava u svoje dobre namere.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Mesec iz znaka Škorpije neće se baš pozitivno odrazi na vaše stanje na bankovnom računu ako ne budete krajnje praktični.Dobijate poziv za sastanak sa jednim Bikom ili Ribama. Sa novcem ne umete baš najbolje da rukujete, skloni ste da dajete drugima nesmotreno pozajmice.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Pozicija Venere i Merkura planete koje simbolizuju novac i biznis mogu doneti uspeh, posebno mogućnost da iskoristite neku šansu koju ste možda propustili a tiče se odnosa sa strancima, posebno sa onima koji žive u Italiji. Ne obraćajte pažnju na ono što neko priča o vama.Imate način da rešite finansijke probleme preko nekog honorarnog posla.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Verujete u mogućnost pozitivne promene na poslu u pravcu u kom bi vama to odgvaralo.Imate na koga da se oslonite. Spremni ste da se angažujete na novim poslovima u kooperaciji sa Jarcem, Devicom i Škorpijiom. Moguć je dogovor i po pitanju finansija.Trebalo bi da obnovite saradnju sa Ovnom jer biste mogli biti uspešni u zajedničkom poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Nećete odustati od plana koji imate u vezi sa novim poslom čak i ako se uslovi promene naprotiv, insistiraćete na svojim zahtevima. Ako jedan Ovan sa kojim sarađujete ne bude previše naporan u svojim zahtevimane bude želela iz bilo kojih razloga da nastavi zajednički posao, naći ćete nove saradnike.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još