NASILJE MEĐU PROFESORIMA: Davila koleginicu pred đacima

"Uhvatila me je s leđa i počela da me davi, a drugom rukom me je udarala po glavi. Terala me je da priznam da prodajem organe", ispričala je Kostadinovićeva, kojoj su u bolnici konstatovane lake povrede.

Sve se dogodilo kada se Kostadinovićeva, koja predaje veronauku, u prošli četvrtak spremala da decu odvede u Hram Svetog Save.

"Videla sam, kada smo deca i ja izlazili, da je prošla pored nas i grubo odgurnula dvoje dece. Nismo se javile jedna drugoj. Onda se vratila, ščepala me za vrat, počela da me steže i udara šakom po glavi i telu. Vikala je: „Albanko, sarađuješ sa Obamom, sada ću da ti skinem masku“. Terala me je da priznam da prodajem organe. Gubila sam dah" priča preplašena Kostadinovićeva.

Samo zahvaljujući pribranosti đaka koji su se zatekli ispred škole, sprečeno je da nastavnica udavi koleginicu. Ubrzo su došli policajci i Hitna pomoć, a profesorka je odvedena u bolnicu.

"Trojica dečaka su je jedva držala. Imala je neki čudan pogled. Minut nakon što su nas odvojili, ponovo je skočila na mene. Pribila me je u ćošak, stezala za ruku, čupala za kosu i ponovo terala da priznam. Mislila sam da će me ubiti", kaže nastavnica veronauke napominjući da je ceo događaj trajao desetak minuta.

Preplašena Kostadinovićeva je morala i da joj prizna da prodaje organe samo da bi se koleginica smirila. U tom momentu se pojavila Biljana Bojanić, direktorka Medicinske škole, koja je takođe morala da prizna da i ona prodaje organe ne bi li pomahnitala nastavnica popustila.

Posle napada, profesorka je prebačena u kraljevačku bolnicu.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još