JOŠ JEDAN SKANDAL U ŠKOLI: Ugledni profesor se seksao dok su trajali prijemni ispiti

Kako piše Dejli Telegraf, za vreme seksa zatekao ga je glavni školski domar Kevin Bird, ujedno i član upravnog odbora škole u kojoj se jedna školska godina plaća 6.000 evra . Sasvim je slučajno još 24. marta banuo u jednu učionicu koja je trebala biti prazna kada je uočio strastveni par u velikoj akciji.

Incident se dogodio na dan kada su u školi bili prijamni ispiti. Iako je bila subota i nije bilo nastave, škola je bila prepuna dece i njihovih roditelja, a na rasporedu je bilo i nekoliko aktivnosti, uključujući nastup plesne skupine.

(old_image)

Sve zbog manekenke

Turnbul, inače, nije zaposlenik ove elitne škole, ali je devet godina iznajmljivao jednu učionicu u kojoj je održavao instrukcije i pripreme za fakultetske prijemne ispite. O svemu je obavešteno britansko ministarstvo prosvete i prosvetna inspekcija. Portparolka škole izjavila je za Telegraf kako je pomoćnik upravnika škole Stjuart Šelton ubrzo nakon seksualne afere Turnbulu, inače oženjenom i situiranom gospodinu, naredio da napusti školu i da se u nju više 'nikada ne vrati'.

Nadlanu / Izvor: Dejli Telegraf

Pogledajte još