Ko je Gasttozz? Bio je kul momak, a onda je ušao u Parove

Gasttozz ima 23 godine, zove se Nenad Marinković i , kako je rekao u Parovima, dolazi iz Svilajnca.Po profesiji je vloger, odnosno video bloger, koji kači klipove na Youtube, u kojima redom proziva što javne ličnosti, što razne društvene pojave, ali i daje svoj humoristički osvrt na pojedine događaje. Često se izražava vulagrno, međutim milionski pregledi njegovih snimaka pokazuju da je veoma dobar u tome što radi.

- U slobodno vreme snimam klipove koje kačim na svoj kanal, a u svojim klipovima pričam o stvarima koje mi se svakodnevno dešavaju u privatnom životu i globalno – napisao je na svom FB pejdžu Gasttozz.

Međutim, jasno je da je deo fanova veoma razočaran zbog njegovog učešća u Parovima, a pogotovo što su neki klipovi nedavno pomreni sa neta. Kako se moglo zaključiti iz prepiski po internetu, nestali su snimci u kojima su mu na meti upravo starlete i osobe sa estrade.

- Obrisao je klipove zbog toga,što zna šta je govorio za starlete i ku*ve kao što su Mimi i Maca. Zna da je hejtovao ovakve vrste show programa, a sada flertuje sa ku*vama i starletama i deo je show programa kojeg je hejtovao – stoji u jednom od komentara.

Gasttozz je inače dugo bio u vezi sa Marijom, koja je zaista prava lepotica i koju možete videti na nekima od njegovih klipova.Međutim, sad je singl i odmah po ulasku u Parove uspeo je da se upari, odnosno na’vata sa Macom Diksrecijom.

Ovo su neki od njegovih najgledanijih klipova na portalu YouTube.

Gasttozz stajl - evo kako izgleda njegova interpretacija hita Gagnam style

Gasttozz inače navija za Zvezdu i, kao i svaki delija, imao je veoma burne reakcije gledajući derbi.

Veoma često je i pričao viceve, a ovo je jedan od boljih.

A ovako izgleda kada se spoje dvojica sprdača –Gasttozz i Kale Gospodar Vremena.

A šta Gasttozz misli o starletama i varijacijama na temu, konkretno o Atini Ferrari.

Ovo je mala škola ljubljenja veoma zanimljivog naziva - How Tu Kiss A Devojka With Usta and Jezik.

Sve u svemu, šta god mislili o njemu, jedno je sigurno - doneo je nove momente u Parove i otičšao kući sa čekom vrednim 45.000 evra.

Pogledajte još