Džejms Spejder: Dobio sam priliku za ironičan i bezočan pogled na život

0

Odmah nakon svetske premijere u Americi na internet televiziju Pickbox, stiže „Državna sekretarka“ sa Teom Leoni i Timom Dalijem. Tik uz nju, hit za gledanje je „Crna lista“ sa Džejmsom Spejderom.

„Kad sam pročitao Crnu listu, shvatio sam da je zasnovana na liku. Ima i mnogo akcije i uzbudljivih delova priče. Ima obrte i preokrete i internacionalnu draž likova. Ali to je u suštini serija zasnovana na liku. Reč je o vezama. Najvažnija je veza između mog lika, Rejmonda „Reda“ Redingtona, i FBI profajlera Elizabet Kin koju glumi Megan Bun. Njihov odnos je veoma kompleksan i zagonetan. Kad biste pomalo napredovali sa podacima o tome, to bi moglo da se održi tokom serije koja traje čitav život. A što se mog lika tiče, dobio sam priliku za ironičan i bezočan pogled na život oko njega“ kaže Spejder ekskuzivno.

Ljubavni zapleti u bolnici i van nje

Najbolja televizijska bolnička zabava “Stažisti” na Pickboxu je dostupna od 1. aprila. Čak ni autori serije nisu predvidjeli urnebesni uspjeh i čak devet sezona o mladim doktorima na početku karijere, pa je tako jedan od najupečatljivijih likova sitcoma uopšte, Domar, prvo zamišljen kao plod mašte mladog, smotanog J. D.-a. …

Jedna glumica – 13 uloga

Od 19. aprila stiže i prava SF poslastica, treća sezona serije “Siročad”. Najnovije epizode samo 24 sata nakon premijere stižu u rubriku Hotbox. Dok čekate novu sezonu, nema razloga da ne pogledate prve dve sezone, ili, ako ste ih već gledali, da ne obnovite gradivo, jer klonovi stižu i sve ih je više.

Tu su i filmovi

Ekranizacija romana Džeka Londona, dirljiva porodična avantura ”Beli očnjak” sa holivudskom zvezdom Itanom Havkom u glavnoj ulozi, kada je slavni glumac imao samo 20 godina. I još mnogo drugih premijera u aprilu…

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.