Horoskop za 7. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Tranzit Sunca i Jupitera vam pozitivne vibracije i optimizam. Ima mnogo onih na koje možete da se oslonite, poisebno na Raka ili Jarca koji su u večernjim satima izuzetno naporni i svojeglavi.Nemojte ulaziti u konflikt sa onima od kojih očekujete da vam pomognu kod rešavanja finansijskih problema ili odluka.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Mesec u Škorpiji se reflektuje na astrološko polje partnerskih odnosa i trudite se da nađete najbolje rešenje kako da ostvarite dobru komunikaciju sa onima koji su prisutni u javnosti. Danas možete lakomisleno poverovatni osobama koje sebe prezentuju u najboljem svetlu, ali zapravo su praktične i racionalne.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Čuvajte se skrivenih neprijatelja, posebeno osobe koje su zbog posla često u inostranstvu i na koje ne možete da oslonite, naročito ako se radi o vatrenim znacima. Obavićete razgovor u četiri oka sa nekim ko vam je privržen, ali nemojte ni u koga imati previše poverenja, posebno ne u Ribe i Škorpiju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec koji je inače vladalac vašeg znaka u Škorpiji i nije baš najpovoljnija pozicija za one koji su prisutni u javnosti a želeli bi nešto da sakriju od očiju drugih.Ako postoji bilo šta što niste uradili kako treba, danas se o tome može javno pričati.Pluton u Jarcu vas čini pomalo nesigurnim u sebe.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Spremni ste na ustupke, posebno kada su u pitanju Ovan, drugi Lav, Blizanci ili Vaga. Spremni ste da se maksimalno angažujete na nekom intelekualnom poslu od koga biste mogli imati i dobru zaradu i neku vrstu javnog priznanja. U prijateljskim odnosima ste izuzetno fer i spremni da se žrtvujete za one koji su vam dragi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Sve do večernjih sati tranzit Meseca omogućava vam da uspešno realizujete posao, naročito ako ste upućeni na osobe prisutne u javnom životu. Budite fleksibiliniji u dogovorima sa Vagom ili Rakom,Jedan Jarac će vam dati na znanje da na njega možete da računate.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Mnogo toga o čemu ste maštali može da se završi ili započne ako budete spremni da popustite pred zahtevima jednog vatrenog znaka, Lava, Škorpije ili Jarca. Ne brinite se zbog novca, naći ćete rešenje. Nekome ste veoma dragi, moguće jednoj Ribi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Tranzit Meseca koji prelazi preko vašeg znaka donosi izvesnu dozu uznemirenosti i nespokojstva jer je Mesec u opoziciji sa Venerom. Ne snlazite se najbolje u situaciji u kojoj neko očekuje od vas da mu date još jednu šansu a vi ne želite to. Dobro se osećate u društvu Riba ili Raka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Tranzit Meseca vam ne odgovara jer bi mogao da vam vam donese nesigurnost, osećanje promašaja ili biste mogli imati problema u radu sa vodenim znacima. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Očekujete da dobijete podršku od Bika ili Raka.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Vaš znak je danas pod uticajem aspekta koji obrazuju Mesec i Pluton što doprinosi osećanju pojačane kreativnosti i omogućava vam da doživite ličnu satisfkaciju preko nekog posla u koji ne unosite mnogo emocija i entuzijazma već praktičnosti.Dobijate poziv od Riba ili Raka.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Mesec u astrološkom polju karijere nepovoljan je za one koji treba da se nađu negde na javnom mestu sa nekim ko bi potencijalno mogao da bude njihov poslovni partener.Postajete mnogo odgovorniji i spremniji da se držite dogovora, ili bar verujete u to.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Dobar aspekt Neptuna iz vašeg znaka sa Venerom čini vas opsednutim zaradom.Stanje vašeg računa ili finansija uopšte izbiti u prvi plan, bez obzira da li vam novac nedostaje pa ga očekujete ili razmišljate o ulaganju u nov posao. Potražite savet od Raka ili Škorpije.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Foto: arhiva Nadlanu