OPŠTA POMAMA Planulo prvih 10.000 ulaznica za Robija Vilijamsa

Za muzički spektakl koji će biti održan 17. juna na Ušću vlada nezapamćeno interesovanje u svim većim gradovima Srbije, ali i širom regiona u kojem je prodato skoro 2.000 ulaznica, od čega najviše u Sloveniji, Makedoniji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a među njima se nalaze i prodate ulaznice u Grčkoj, Austriji i Mađarskoj.

Prve kolone najbržih fanova zabeležene su na blagajnama još u nedelju poslepodne, kada su se formirali dugački redovi ispred prodajnog mesta u tržnom centru Ušće. Blagajne Eventima kupcima štampaju ulaznice i u okolnim zemljama u kojima je ova evropska prodajna mreža prisutna već godinama. Najveće interesovanje vladalo je za drugi parter po poklon ceni od 3390 dinara, a predviđeni kontigent će ovim tempom biti rasprodat do četvrtka, kada će im redovna cena biti 3990 dinara.

Slična situacija je sa Gold Fan Pit ulaznicama koje su pred rasprodajom, a kapacitet redovnog Fan Pita je još jutros prešao polovinu popunjenosti. U dogovoru sa menadžmentom Vilijamsa, kapacitet prvog velikog spektakla ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, ograničen je na 30.000 posetilaca.



Pogledajte još