Horoskop za 9. april: Strelčevi ne nadajte se parama, Blizanci čeka vas konflikt

OVAN

Očekujete da vam se javi neko ko vam je više puta ponudio pomoć ili posao. Moguće je da ćete dobiti poziv od osobe rođene u znaku Lava koja vas dobro poznaje. Mogućnost nastavka saradnje sa ovim znakom je mnogo veća ako ste rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka. Vaše sposobnosti mogu da dođu do punog izražaja ako biste se više angažovali na poslu koji zahteva metodičnost i istrajnost a vi ste u poslednje vreme pomalo demoralisani razvojem događaja.

BIK

Trudite se da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je bio prema vama često neprijatan ili nije bio dovoljno fer. Tajni dogovor koji imate sa bliskim saradnikom ili rođakom, posebno u znaku Biika doneće dobre rezultate ali će vas iznenaditi činjenica da za njega mnogi znaju. Potreban vam je dobar marketing a vi kao da niste toga svesni, uvereni da to što radite je za vas nešto što vam u svakom slučaju trenutno odgovara. Prilično ste svojeglavi.

BLIZANCI
Pomalo ste nestrpljivi zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, na primer, možete stupiti u konflikt sa jednim Ovnom ili Škorpijom.Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme. Ostajete dosledni svom stavu i po cenu da se zbog toga s nekim posvadjate. Zbog nečega ste nakraj srca i nespremni da napravite kompromis u vezi sa jednim veoma važnim pitanjem koje vas u priličnoj meri opterećuje.

RAK

Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Devicom naročito ako nemate dobre adute a tema se tiče novca. Imate nekoliko načina kako da plasirate ideje i da ih što pre unovčite. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Devicom u vezi sa zajedničkim poslom.Pokazujete dobru volju da se sredi jedan veoma važan problem oko koga ste već izvesno vreme angažovani. Moguće da se radi o zajedničkoj saradnji sa Ribama.

LAV

Dan vam može doneti nove poslovne ponude od onih u koje imate veliko poverenje. Ne bi trebalo da se preterano razbacujete i dajete pozajmice ili poklone, naročito onima koji to ne zaslužuju. Dobijate poziv od Riba ili Raka a ukoliko nameravate da se proširite saradnju sa Škorpijom, Blizancima i Devicom i to bi mogao početak nove saradnje. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru saradnju.

DEVICA

Treba da se postavite mnogo elastičnije i da budete mnogo prilagodljiviji nego do sada. Rastrzani ste između profesionalnih i ličnih obaveza. Imate mnogo želja i pokušavate da uskladite sve u svom životua ali vam to baš i ne polaz lako za rukom, naročito ako Bik vrši neku vrstu pritiska na vas u vezi sa zajedničkim poslovnim planovima.

VAGA

Spremni ste da rizikujete kada je u pitanju nov posao i spremni ste da uradite ono što se od vas očekuje i da se prilagodite tempu rada koje vam nameće jedan Ovan, a Škorpija ili Jarac mogu vam postaviti uslove na koje niste spremni. Neki Strelac ili jedna Vaga mogu dati ideju u vezi sa novim poslom. Nećete dozvoliti da vas neko lako isprovocira, ma o čemu da se radi.

ŠKORPIJA

Ovaj dan na vas deluje prilično podsticajno ako ste umetnik i doneće potrebu za kreativnim izražavanjem. Vaše ambicije i dalje su velike ali niste svesni da bez dobre ekipe saradnika, čak i onim nedovoljno toleratnim, nećete moći mnogo da uradite. Moguć susret sa strancem.

STRELAC

Ne bi trebalo da se previše nadate lakom razvoju događaja u vezi sa regulisanjem nekog duga ili novca koji vam neko duguje. Bićete u prilici da se sretnete sa Ribama ili Ovnom i verovatno ćete voditi konstruktivne razgovore. Imate na koga da se oslonite, naročito kada je u pitanju posao u medijima.

JARAC

Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Bikom ili Lavom naročito ako nemate dobre adute a tema se tiče novca. Imate nekoliko načina kako da plasirate ideje i da ih što pre unovčite. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Devicom u vezi sa zajedničkim poslom. Pokazujete dobru volju da se sredi jedan veoma važan problem oko koga ste već izvesno vreme angažovani. Moguće da se radi o zajedničkoj saradnji sa Rakom, Bikom ili Jarcem.

VODOLIJA

Verujete u mogućnost susreta sa nekim ko vam je obećao zajedničku saradnju. Ipak ako se radio jednom Raku ili Biku ili o Ribama prilično ste nepoverljivi i ništa ne prepuštate slućaju. Mogli biste mnogo više da zaradite kada biste pokazali više inicijativen u radu sa osobama koje imaju više iskustva od vas u poslu kojim se trenutno bavite. Vaša svojeglavost donosi manje probleme u komunikaciji sa Ovnom i Škorpijom.

RIBE

Ne bi trebalo da se previše oslanjate na savete osobe koja je često nametljiva, potrebno je da se samostalno angažujete na poslu od koga očekujete da će vam doneti satisfakciju. Moguće je proširenje saradnje sa Jarcem ili Škorpiom, posredstvom jednog Bika koji ima već razrađen biznis. Ako smatrate da je Rak iskren prema vama i želite da mu date šansu u radu sa vama, budite direktni i postavite svoje uslove.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još