BIĆE LUDNICA: Manu Chao opet dolazi na Exit

On će nastupiti na glavnoj bini Exit festivala u subotu, 11. jula! Uz već potvrđena imena Exit Avanture kao što su Robbie Williams, Motorhead, The Prodigy, Faithless, John Newman, Rudimental, Clean Bandit, Hardwell, Sigma, Martin Garrix, Tom Odell, Tale of Us, te još brojna iznenađenja, aktuelna muzička sezona u Novom Sadu, Beogradu i Budvi, biće jedna od najjačih u istoriji Balkana.

Sedam godina od prethodnog, istorijskog koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi, kada je glavna bina bila tesna za 35.000 fanova koji su horski pevali i skakali u ritmu Radija Bembe, Manu se vraća na proslavu 15. rođendana Exita sa La Venturom, koju, pored njega, čine još gitarista Madjid, basista Gambeat i bubnjar Garbancito. Da će biti još veselije nego prošli put, potvrđuje i to što će ova turneja La Venture biće pojačana sa još dva duvača.

Set listu pored najvećih himni kao što su Clandestino, RaininIn Paradize, Mi Vida, Politik Killsili Mala Vida, činiće i brojna iznenađenja, neobjavljene pesme, ali i neke obrade legendi kao što je, na primer, Bob Marley! Manu je prošle godine, između ostalog, nastupao na festivalima kao što su Roskilde i Woodstock, a nedavno je održao i nekoliko stadionskih nastupa u Argentini i Kolumbiji!

Pogledajte još