Vreme je za čarobni bluz: Koncert Katarine Pejak i prijatelja

Koncert je u u petak, 10. aprila, u 21h, a Pejakova će nastupiti uz pomoć prijatelja. Katarini će na bini Mikser House-a (Karađorđeva 46) podršku pružiti Blagoje Nedeljković Pače (bubnjevi), Darko Golić, (bas), specijalni gost, iz benda Fish In Oil, Bratislav Radovanović (gitara) i veoma specijalni gost, iz benda Texas Flood, Nenad Mr. Swagger Zlatanović (gitara i vokal).

Katarina Pejak je pevačica, tekstopisac i pijanistkinja, koja će fanovima i publici Mikser House-a predstaviti svoje nove kompozicije, nastale u Americi gde živi poslednjih godina, i naravno, pesme sa prvog i drugog albuma (Perfume & Luck i FIRST HAND STORIES) kao što su: Perfume & Luck, Take Me Home, This Place, The Practice, pesme Tom Vejtsa, Nore Džouns i druge cover-e koji će vas, verujemo, ponovo oduševiti. Katarina je u maju 2014. diplomirala na prestižnom Berklee College Of Music (songwriting).

Ulaznice za koncert su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara, a za srednjoškolce i studente predviđen je popust od 40% uz đačku knjižicu i index (popust važi samo za kupovinu karata u Mikser House).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.