Macura: Noć nervoznih vozača

0

Protekla noć u Beogradu bila je uglavnom mirna, bez teže povređenih u saobraćajnim udesima, a karakterisali su je nervozni vozači, koji su se na više mesta, posle sudara, medjusobno potukli, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura

Među prvim povređenim je bio jedan muškarac koji je sinoć oko 19.30, u udesu kod Bubanj potoka na autoputu, istegao vrat i udario glavu, pa je prevezen u Urgentni centar.

Nešto posle 1.20 u Požeškoj ulici, u saobraćajnom udesu, dva muškarca od 50 i 30 godina zadobila su povrede glave i prevezeni su u Urgentni centar. Slične povrede imala su i dva mladića od 25 i 27 godina, koji su doživeli udes u ulici Jaše Ignjatovića na Voždovcu i koji su takođe prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći došlo je do dve tuče posle udesa. Prva tuča dogodila se na Bulevaru Oslobođenja oko 20.15, dok se druga dogodila u Cvijićevoj ulici sat kasnije, a vozači su odbili lekarsku intervenciju.

Macura je kazala da je tokom noći bilo mnogo tuča i da su intervenisali zbog ljudi u alkoholisanom stanju. Kako je navela, tokom noći od hroničnih bolesnika bili su aktivni srčani bolesnici koji su se žalili na bolove u grudima, dok se situacija sa astmatičarima popravlja.

Za protekla 24 sata, ukupan broj intervencija iznosio je 281, od kojih 95 na javnom mestu.

Blic

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.