USKRŠNJI HOROSKOP Vodolije će danas biti uspešne, Škorpije svojeglave

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Za predstavnike vašeg znaka najdominantnija je pozicija Marsa u Biku koji u dobrom aspektu sa Neptunom, planetom mašte i Plutonom planetom novca donosi novu energiju i motivaciju da budete uspešni. Niste načisto da li da prihvatite poziv nekog nekog Raka ili Škorpije ili da se posvetite poslu koji vam nude Ribe.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mnogo toga vam nije jasno i nalazite se u nekoj vrsti neizvenosti kada je u pitanju nov posao. Nesigurni ste u sebe. Očekujete poziv od nekog ko vam je simpatičan i ko vam je obećao posao. Ako treba da se čujete sa osobom koja je mnogo starija od vas a vi ste majski Bik, naoružajte se strpljenjem.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ovo je za vas stresan dan jer niste u stanju da se postavite kako treba prema osobi prema kojoj bi trebalo da osećate zahvalnost a umesto toga vi se ponašate prilično ležerno i kao da niste svesni šta drugi čine za vas. Jedna Vaga ili neki Lav, moguće i Ovan za vas su trenutno najprihvatljivji kao poslovni saradnici. Ponuda jednog Raka vas intrigira

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ovo bi mogao biti solidan dan za one uporne i ambiciozne, krajnje praktične predstavnike vašeg znaka koji žele da se po svaku cenu istaknu u radu u kome nemaju dovljno iskustva. Ako ste izrazito mladi ne prihvatajte odgovorne poslove za koje niste još uvek spremni. Očekuje vas povoljna vest od osobe iz inostranstva.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Okupirani ste problemima u vezi sa novcem ili vašim radnim mestom koje vam se čini nesigurno.Ako radite u privatnoj firmi, verovatno ste u nekim nedoumicama kako dalje da postupite. Nešto nije u redu na vašem radnom mestu. To može biti sukob između vaših kolega u kome vi treba da posredujete ili sukob između vas i vašeg pretpostavljenog. Budite oprezni u radu sa Ribama i Škorpijama.


DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne bi trebalo da se previše bavite tuđim problemima a jedan Bik, Ribe ili neka Škorpija mogu vam nametnuti neke svoje teme koje vas intimno mnogo i ne zanimaju. Pokušaćete da balansirate između onoga što je vama bitno i onoga što drugi očekuju od vas. Dobijate poziv da se sretnete sa Ribama.


VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mesec u astrološkoj kući privatnog biznisa u dobrom aspektu sa Marsom u Biku donosi mogućnost plasiranja novih ideja koje možete unovčiti. Ako planirte da se sretnete sa Lavom ili Vodolijiom, bićete verovatno svesni da ste na pravom putu da ostvarite bar deo svojih planova.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Zbog tranzita Meseca spremni ste da napravite plan u vezi sa novim poslom, puni ste novih ideja i kako je Sunce u Ovnu što vam baš i ne odgovara, možete biti prilično svojeglavi po pitanjima koja se odnose na međuljudske odnose. Nemojte zatezati odnos sa nekim vazdušnim znakom jer vam to može doneti više štete nego koristi.


STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mars u dobrom aspektu sa Plutonom čini vas spremnim da se prilagodite nekim novim uslovima rada, naročito ako ste slobodni umetnik, sportista ili radite sa strancima. Verujete da možete da izađete nakraj sa Škorpijom ili Jarcem koji pokušavaju da kod vas stvore osećanje krivice.


JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mesec na početku vašeg znaka čini vas spremnim da se prihvatite posla koji bi mogao da vam pruži mnogo zadovoljstva ali i mogućnost, moguće u domenu umetnosti. Dobro sarađujete sa ženama. Verujete da će Rak i Škorpija održati obećanje i pored nekih finansijskih problema sa kojima su suočeni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaš znak je pod dobrim uticajem Urana i Sunca ali ne i brzih planeta. Nemate na šta da se žalite, znate dobro šta je za vas najbolje, samo treba da tako postupite. Imate način kako da se istaknete u poslu kojim se bavite sa mnogo žara i verovatno ćete biti danas uspešni i pored mešanja jednog Raka ili nekog Jarca u vaše poslove.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Rođeni početkom znaka pod dobrim su uticajem Meseca što donosi dobre mogućnosti za napredovanje, stručno usavršavanje. Oni koji traže posao mogu ga naći u nekoj finansijskoj ili medicinskoj ustanovi ili negde gde se nosi uniforma na radu.Ako ste rođeni krajem znaka, možete očekivati poziv od jednog Bika ili Vage u vezi sa nastavkom uspešne saradnje.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.