UZNEMIRUJUĆE: Kako su policajci slomili nogu poznatom košarkašu

Snimak hapšenja švajcarskog košarkaša Tabe Sefaloše ispred jednog njujorškog noćnog kluba, koji se juče pojavio na internetu, zgrozioje američku javnost. Tokom brutalne intervencije policajci su košarkašu atlante slomili potkolenicu i time mu ugrozili karijeru, prenosi Kurir.

Sefološa (30) i njegov saigrač Pero Antić, nekada igračCrvene zvezde, uhapšeni su jer su ometali policiju u vršenju dužnosti posle incidenta u jednom klubu u Njujorku kada je izboden košarkaš Indijane Kris Koplend. Na društvenim mrežama pojavio se snimak pomenutog hapšenja košarkaša Atlante. Dok je Antić seo na tlo i mirno dobio lisice na ruke, Sefološa se žestoko opirao. Tom prilikom policija je brutalno intervenisala i slomila mu je potkolenicu.

"Ovo je izrazito teška situacija za njega. Mi smo mislima uz njega i pružićemo mu podršku tokom njegovog oporavka", izjavio je trener Atlante Majk Budenholcer.

Koplend (31) se oporavlja u bolnici, a oglasio se saopštenjem. On je rekao da je njegova tri godine mlađa supruga takođe povređena, jer je napala napadača koji je zario nož u košarkaša Indijane. Ona je zbog svog junačkog poduhvata zaradila 22 šava na stomaku i posekotine na ruci. Ona i još jedna žena, koja je takođe izbodena, uspešno se oporavljaju.

Napadač na košarkaša Indijane i njegovu suprugu Šezoj Bliri je uhapšen

Pogledajte još