Kažnjena jer je brinula o svojoj bebi: Alisi Milano zaplenili majčino mleko za ćerkicu!

0

Službenici londonskog aerodroma Hithrou zaplenili su mleko koje je glumica izmuzla i nosila sa sobom za svoju ćerkicu Elizabelu

Američka glumica (“Melrouz Plejs”, “Čari”) i bivša pevačica Alisa Milano (42) javno je negodovala putem Tvitera, jer su joj na londonskom aerodromu Hithrou službenici zaplenili mleko koje je “izmuzla” i nosila sa sobom za svoju ćerkicu Elizabelu koju je rodila u septembru prošle godine.

Njene nevolje, kako se čini, započele su još tokom leta u Veliku Britaniju, kada je pokušala da se “izmuze” uz pomoć pumpice, a na kraju su joj zaplenili bočicu. Predstavnici aerodroma odgovorili su joj putem Tvitera i opravdali svoj postupak navodeći važeći pravilnik po kojem sva tečnost u prtljagu koja se nosi za sobom ne sme da bude teža od 100 mililitara, ukoliko beba nije u avionu.

Frustriranu Alisu to nije omelo, već je nastavila svoj niz primedbi putem Tvitera.

“Upravo su mi oduzeli mleko koje sam izmuzla, 300 mililitara. Otišlo. Nije u redu. Rekli su mi da bi me pustili sa mlekom da je beba sa mnom. Zašto bih koristila pumpicu ako je beba sa mnom?” napisala je Milano.

Nadlanu  / izvor: stil.kurir

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.