Žena probala ludu dijetu koju koristi Bijonse: Evo šta se dogodilo

0

Novinarka i blogerka Mišel Persad koja piše za Huffinton post probala je da se ugleda na popularnu pevačicu i skine par kilograma viška njenim režimom ishrane.

Bijonse godinama drži ovu dijetu pred važne događaje

„Pre nekoliko nedelja pronašla sam na interentu dijetu koju drži Bijonse i za koju kaže da je prilično učinkovita. Kako se približila Nedelja mode koju sam pratila, rešila sam da probam njenu čuvenu vegansku dijetu.

Marko Borges, poznati holivudski dijetetičar i nutricionista osmislio je ovu dijetu baš za Bijonse i Džej Zia kako bi brzo skinuli nekoliko kilograma, a nephodno je striktno pratiti ova pravila 22 dana.

Naredne tri nedelje izbacila sam mlečne proizvode, meso, jaja i sve slatkiše sa svog jelovnika.

Tokom dijete imate pravo na tri obroka dnevno, a ceo režim koštao me je 600 dolara. Ne mogu da kažem da je bilo lako, zapravo, bilo je veoma teško.

Za doručak sam često jela kakao puding sa čia semenjem, za ručak uglavnom kombinovala pirinač sa povrćem, a za večeru salate.

Pronašla sam i moj omiljeni keks u veganskoj varijanti, pa sam time često zavaravala glad.

Šta se desilo?
Umirala sam od gladi, doslovno. Bila je to prava psihička borba koju sam vodila sa samom sobom. Ipak, sa druge strane imala sam osećaj da sam na poslu postala produktivnija.

Smršala sam pet kilograma i to „na pravim mestima”, pogotovo u predelu stomaka. Da li je vredelo? Mislim da ne.

Da li bih se odlučila ponovo? Nema šanse!

Koliko god pričali da je ovakva ishrana zdrava, moje iskustvo govori da je veoma naporna i da je period od 22 dana ipak predug.”

Nadlanu / izvor: huffington post

Foto: beyonce instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.