Pet tipova muškaraca od kojih treba bežati glavom bez obzira

Isto toliko puta smo i prekršile to obećanje i ponovno završile s tipom koji nije vrijedan naših suza ni vremena. Vrijeme je da naučiš prepoznati likove koji nikad nisu dobra solucija za vezu.

1. Večiti dečak
Premda je već odavno prestao da bude tinejdžer, on se boji bilo kakve ozbiljne veze, brije po klubovima do sitnih noćnih sati i naganja maloletnice. Možda ima ozbiljan posao, ali veća je verovatnost da još uvek studira i živi od džeparca. Ovaj dečko još nije spreman da se promeni i dok god se jednog dana ne probudi i shvati da ima 30 godina i da treba da odraste - ti nećeš biti na dobitku.

Najčešće rečenice: "Ja još uvek želim da se iživim." i "Daj se opusti, zašto sve mora biti isplanirano."

2. Posesivni manijak
Zove te 500 puta na dan, zahteva od tvoje mame i bake da ga izveštavaju o tvojim kretnjama, a na tvom Fejsbuku visi više od tebe. Ovakvom frajeru nema pomoći i jedino što možeš učiniti je pobeći dok još imaš svoj život u svojim rukama.

Najčešće rečenice: "Proveravam te jer te volim." i "Daj mi svoju sestru na telefon da mi ona kaže gde ste."

3. Mamin sin
Njegova mamica sve zna najbolje, svako jutro ga dočekuje sa sendvičima koje on nosi na posao, celi život se odricala samo za njega i ona zna najbolje kakva cura njemu odgovara. Najčešće, u kompletu sa ovakvim sinom dolazi i majka koja te mrzi jer nisi dovoljno dobra za njeno zlato. Male su šanse da ćeš ovde uspeti da ostvariš kvalitetnu vezu jer on već ima ženu svog života - svoju mamicu.

Najčešće rečenice: "Ma dobro si ti to skuvala, ali znaš kad moja mama meni..." i "Zašto je tebi čudno da ja ulazim u kupatilo dok se mama tušira?"

4. Ženskaroš u pokušaju
Dovoljno je grozno biti u vezi sa šarmantnim ženskarošem jer nekad ni sam ne može da pobegne od svog šarma i devojke se na njega same lepe. Ipak, ženskaroš se može zaljubiti i posvetiti samo jednoj curi, a ono čega ti treba da se čuvaš je ženskaroš u pokušaju. On nije zgodan ni prirodno šarmantan, ali je u jednom trenutku svog života odlučio da bude veliki ženskaroš kako bi nahranio svoj slabašni ego i niko ga neće sprečiti u tom naumu. On nema kriterijume i najvažnije mu je samo da nakupi što veći broj cura koje je "zbario".

Najčešće rečenice: "Ova mala mi je je*ena." i "E, uđemo ja i ortak u klub a sve koke zinu."

5. Manijak sa karijerom
Ovaj dečko ima vremena za tebe samo četvrtkom od 18.35 do 19.21 i svake druge subote pre treninga. On je superzaposlen i najvažnije mu je da do 30 postane advokat koji se popeo na Maunt Everest i sam izgradio vikendicu na moru. Nažalost, ovaj dečko je već odlučio kako želi da njegov život izgleda i dokle god ne promeni svoje prioritete - ti ćeš biti na pripravnosti.

Najčešće rečenice: "Smeta li ti da jedemo dok se vozimo?" i " Pošalji mi svoj raspored pa ćemo se dogovoriti."

Nadlanu / izvor: portaloko

Pogledajte još