Policija uhapsila braću nasilnike iz Novog Pazara

Prema rečima doktorke koja je bila dežurna tokom noći Elvire Lukač, incident se desio oko četiri sata jutros, kada je u Hitnu pomoć ušla nekolicina vidno alkoholisanih mladića koji su doveli drugara da mu se ukaže pomoć.

- Nakon pregleda, mladiću je prepisana i uključena infuzija. Međutim, kako je i on sam bio pijan, ubrzo je iščupao braunilu, ustao, počeo da preti i fizički nasrnuo na dežurne lekare i tehničare – kaže Lukač.

Doktorka dodaje i da su nakon toga u ordinaciju ušli i ostali mladići koji su počeli da ruše inventar i napadaju osoblje.

- Tom prilikom jedan tehničar je zadobio lake telesne povrede, a sva sreća pa je policija brzo reagovala i sprečila razularene pijance. Ovo nije prvi put da se ovakve situacije dešavaju u Hitnoj službi, a lekari su pogotovo na meti pijanih mladića tokom vikenda – kaže Lukač.

Portparolka novopazarske policije Bedrija Mujović rekla je da je po nalogu nadležnog tužilaštva braći Ejupu i Edinu određen pritvor do 48 časova zbog sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje.

Nadlanu / Izvor: blic

Pogledajte još