Seks poze koje će vas razočarati: Nije vredno bola i neudobnosti!

Koliko ste samo puta čuli kako je "akcija" obavljena stojeći neprevaziđena? Možda jeste, ako vaš partner ima poprilično dug penis i redovno trenira pa ima snage da vas održi dok pokušavate da sve to izvedete u stojećem položaju.

Seksu u automobilu zvuči kao neverovatna avantura. I jeste, samo što ne bi trebalo da polažete prevelike nade da ćete doživeti orgazam, ali zato očekujte bol u vratu, leđima i malo "zatezanje" u mišićima.

Seks pod tušem u filmovima deluje stvarno super, ali kada to stvarno pokušate da izvedete, verovatno nećete uživati koliko očekujete. Razlog? Nećete moći da se opustite u potpunosti jer je prostor skučen (bilo da ste u kadi ili tuš kabini), plus sve vreme treba da brinete o tome da se ne poklizate i ne polomite se.

Poza 69 verovatno je jedna od precenjenijih. Ako znate išta o seksualnom užitku, onda vam je jasno da je malo teže fokusirati se na dve stvari istovremeno - niti možete da uživate, niti da pružite potpuni užitak partneru.

Sigurno je da najveći broj ljudi u seksu uživa pod pokrivačem, sa ugašenim svetlima u prostoriji. To je OK, ali ipak, živnite malo! U mraku ne možete baš da uspostavite kontakt očima sa parnterom, a to je važno zbog bliskosti i sigurno će vam ulepšati seksi avanturu.

Na kraju, da dodamo - to što su ove seks poze precenjene, ne znači da ne bi trebalo da ih probate ili povremeno uživate u njima. Možda vama seks u automobilu, na primer, bude toliko dobar da ćete rado istrpeti i taj bol u leđima.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još