IZBAČEN IZ PAROVA: Hasan Dudić počupao, udario i šutnuo Jelenu Golubović!

Odmah nakon što je Hasan Dudić napao Jelenu Golubović, reagovala je televizija Hepi koja je izdala saopštenje za javnost.

Televizija Hepi, koja se zalaže za zabavno humoristički program, apsolutno osuđuje svako nasilje, agresiju, govor mržnje i žestoko će se boriti protiv toga – stoji u saopštenju Televizije “Hepi”.

Hasan Dudić, ne samo sto je vređao devojke u šou programu “Parovi”, već je i nasrnuo na Jelenu Golubović, udario je i povredio, zbog čega je produkcija Hepi televizije odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, a pevača je prijavila za nasilje, navodi se dalje u saopštenju.

U verbalnom obračunu sa Jelenom Golubović, Hasan Dudić je prišao, počupao je za kosu, udario u glavu i šutnuo. Istog trenutka reagaovalo je obezbeđenje, koje ga je izvelo iz vile i predalo policiji, koja će protiv njega najverovatnije podići krivičnu prijavu.

– Hasan Dudić je izbačen iz rijalitija, oduzet mu je sav honorar – rekli su na Hepi televiziji.

– Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim učesnicima. Desetak puta je izlazio iz vile i odvođen lekaru na sopstveni zahtev, a posle nekoliko dana lečenja u bolnici, pevač se sinoć vratio da nastavi sa učešćem u šou-programu – rekli su na televiziji.

Sinoć je Hasan prvi put ušao u vilu posle nekoliko dana provedenih u spoljnom svetu i odmah je počeo da se ponaša nedolično, zbog čega ga je produkcija više puta upozoravala i kažnjavala. U sukobu sa Jelenom Golubović pokazao je neviđenu agresiju i da obezbeđenje nije uletelo, moglo je doći do ozbiljnih povreda.

– Šou program “Parovi” su pre svega je zabavan i humoristički, izolovanost iz spoljnog sveta, logično, utiče da emocije takmičara budu naglašenije nego inače, ali fizički sukobi, vređanja na verskoj i rasnoj osnovi nisu dozvoljena. Produkcija Hepi televizije i dalje će nastojati da šou-program bude zabavan, ali ni po kom osnovu neće dozvoljavati agresiju i fizičke obračune – istakli su u Hepi televiziji.

Nadlanu / izvor: telegraf

Foto: youtube printscreen