Svetsko finale Elite Model Look

Pobednica nacionalnog finala “Elite Model Look 2009 Srbija” Simona Andrejić izabrana je u TOP 15 najlepših Elitovih lica sveta, na 26. svetskom finalu "Elite Model Look" koje je održano u nedelju 18. oktobra u “Beauty Crowne Teater of Sanya” u Kini.

Kao jedna od 15 superfinalistkinja ovog prestižnog svetskog izbora Simona je na ovaj način krenula stopama svojih prethodnica Sindi Kraford, Linde Evanđeliste, Žizel Bunšen, Nataše Vojinović i mnogih drugih. Zanimljivo je da modna agencija FORMA VIVA već 14 godina od kako organizuje izbor Elite Model look, svake godine ima predstavnicu Srbije u prvih 15 Elitovih supermodela sveta.

Simona Andrejić, prelepa Beograđanka oduševila je svojom harizmom, jednostavnošću i elegancijom mnoge fotografe i agente svetskih modnih agencija koji joj predviđaju uspešnu manekensku karijeru. Osim svojom lepotom, Simona je na gala večeri “Noć talenata” očarala publiku koreografijom koju je sama osmislila gde je pokazala mnoge svoje talente – pevanje, mačevanje, latinoamerički i klasični ples.

Lepa Simona je učenica prvog razreda Treće beogradske gimnazije, bila je vukovac i đak generacije OŠ “Vuk Karadžić”, osvojila je bronzanu medalju u mačevanju 2008. u Beogradu na takmičenju u floretu, pobednica je finala Elite Model Look 2009. Srbija, koje je organizovala njena matična agencija FORMA VIVA, a sada je jedna od top 15 Elitovih lica sveta.

Simona smatra da je inteligencija, lepota, šarm i lična harizma ulaznica za svet mode, ali da samo hrabri idu napred. Bez sumlje ova petnaestogodišnja devočica je hrabro zakoračila u svoje snove.

Na 26. svetskom finalu Elite Model Look, učestvovalo je 67 devojaka iz 55 zemalja sveta, a pobednica ovogodišnjeg Svetskog izbora Elite Model Look je Julia Saner iz Švajcarske.

Izbor Elite Model Look je postao internacionalni standard za otkrivanje sledećeg supermodela godine, koji vladaju modnim pistama i smeše nam se sa prestižnih naslovnih strana, ali i jedan od najznačajnijih događaja godine u svetu mode.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još