Ona je stavila sliku svog sina na Fejsbuk, a oni su je uklonili jer misle da je BEBA RUŽNA!

0

Brendi MekGlateri je rodila sinčića koji je rođen sa nedostatkom. Maleni Eli je rođen bez nosa. Kao i svaka majka htela je da podeli radost zbog svog mališana sa svetom ali Fejsbuk je napravio tužnu grešku.

Timoti Eli Tomson se rodio pre vremena četvrtog marta bez nosa i sinusa. Njegovo stanje je toliko retko da postoji samo jedan takav slučaj u 197 miliona.

Kada je Brendi podelila sliku svog deteta uklonjena je sa društvene mreže. Njena priča podeljena je 30.000 puta za samo šest sati.

“Okačila sam status na kome sam napisala da me niko neće sprečiti da postavljam slike svog deteta. Ako ja moram da gledam neprikladne stvari na Fejsbuku ceo dan, onda i ja mogu da stavim sliku mog sina”, napisala je Brendi.

Doktori se nadaju da će moći da naprave prolaze za disanje u Elijevoj lobanji što će mu pomoći da diše kada bude bio stariji.

“Najveći mi je strah da zbog ove različitosti ljudi neće moći da ga vide kao hrabrog i lepog dečaka što on i jeste. Bez obzira na sve on je najlepši dečak koga sam ikada videla”, kaže Brendi.

Drži se, maleni.

Nadlanu / izvor: 24sata

Foto: gofoudme / facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.