3 pravila seksa kojih se malo ko seti

0

Postoji čitava lista primera seksualnih etiketa poput "pitajte pre nego što uradite bilo što nastrano" ili "uvek koristite kondom". Ipak, postoje i ona "malo manje specifična pravila".

Nemojte raditi ove stvari:

Uništavanje odeće
Ne bacajte haljinu na neobrisan pod. Ne gurajte grudnjak i pantalone ispod kreveta u prašinu. Nemojte zamazati omiljene pantalone lubrikantom. Kada skidate odeću u trenutku zanosa, vrlo je teško razmišljati racionalno.
Sa druge strane, kako se ponašati u takvoj situaciji? Skinuti devojci grudnjak, a zatim ga uredno složiti na stolicu ili otkopčati joj haljinu pa je obesiti u ormar? Nema te odeće koja ne bi preživela sat vremena na podu.

Prenoćiti nakon seksa

Zašto bi džentlmen pretpostavio da je pozvan da prenoći? Pre je u pitanju stvar situacije nego generalno pravilo. Nekim ljudima je bliskost vrlo važan deo odnosa, dok drugi jednostavno sutradan imaju obveze i ne žele da celu noć provedu sa nekim.

Ne nuditi im pidžamu
Žene vole da im se ponudi nešto udobno za spavanje, od pidžame bolja je obična majica, ali ukoliko imate pidžamu obavezno ponudite.

Nadlanu / izvor: portaloko

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.