Udavala se 10 puta, ali se nije setila da se razvede

Amerikanka se navodno udavala kako bi imigrantima iz Egipta, Turske, Pakistana i još nekih zemalja omogućila dobijanje američke vize. Jedan od muževa, Rašid Rajput je čak bio pod istragom policije zbog sumnji u terorističke radnje te je 2006. godine deportovan natrag u Pakistan.

Liana je serijske brakove počela da sklapa između 1999. i 2010. godine, a kad bi sklopila brak i za to uzela novac, nije se previše trudila da preda i papire za razvod braka. Čak sedmorica od njih desetorice tražila su, na osnovu braka s Barientos, dobijanje trajnog prebivališta u SAD-u. Ako ne bi dobili dozvolu, onda su njeni muževi sami tražili razvod.

U jednoj godini šest puta kod matičara

Prvi brak je sklopila sa 23 godine, a drugi samo godinu dana kasnije, no, između toga se nije razvodila. Samo 18 dana kasnije, Barientos se udala i treći put. Liana je trenutno udana za čak četiri muškarca, tvrde tužitelji, ali to nije njen rekord, u toku 2002. godine je sklopila najviše brakova, čak njih šest.

Zbog svega navedenog, optužena je zbog davanja lažnih isprava za podnošenje zahteva za sklapanje braka, zbog lažnih dozvola za brak, a ako bude osuđena, čeka je zatvorska kazna do četiri godine.

Pogledajte još