Horoskop za 13. april

0

Ovnovi imaju velika očekivanja, Vage koje se bave umetnošću očekuje uspeh, a vas?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Imate prevelika očekivanja kako od sebe tako i od drugih, čak i od onih za koje znate da vam neće izaći u susret. Ako ste mladi, i spremate ispite a rođeni ste krajem znaka imate zaštitu Venere iz znaka Blizanaca koja vas pomalo nervira.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Privatni problemi, uključujući odnos sa starijim članovima porodice od prioritetnog značaja su za vas jer se verovatno inatite ili pokušavate da nekome nametnete svoju volju. Iako ste bolećivi, ne želite to da pokažete da ne biste bili na neki način iskorišćeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Nije sjajan dan kao i uvek kada je Mars u Biku u napetom aspektu sa Mesecom zbog čega su vaše emocije preterano uzavrele a želite da ostavite utisak smirenosti i kao da kontrolišete situaciju. Jedna Škorpija vas dobro „čita“ i zna da se povlačite iz igre samo prividno na kraći rok.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Malo ko vas razume ali vama to više nije bitno jer ste sigurni da ste na pravom putu kada je u pitanju saradnja sa osobama koje u priličnoj meri lebde u oblacima. I vi ste prilično raspoloženi da se sa njima dogovorite oko svega što vam je važno a tiče se nečega na šta naročito ne možete da utičete bez tuđe pomoći. U stvari želite da se upustite u smeo poslovni poduhvat.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Sunce vaš vladalac nalazi se u konjukciji sa uranom, planetom i originalnih ideja doonsi susrete sa vazdušnim znacima tako da vam odgovara saradnja sa Blizancima ali i sa Vodolijom. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa jednim Jarcem ili sa Ribama. Povedite računa o zdravlju, nemojte se izlagati velikim naporima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Veoma ste organizovani i obavljate razne praktične poslove koje niko drugi neće ili ste zaostali u onome što ste planirali. Bilo bi dobro da nađete nekoga ko bi vam se našao pri ruci, moguće neku drugu Devicu, Jarca, Raka ili Škorpiju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Dan je povoljan zbog tranzita Meseca koji vam omogućava da se na najboliji način istaknete u poslu koji bi mogao doneti neku vrstu popularosti. Ovo bi mogao biti za vas jedan od bojih dana jer ćete biti efikasni a ukoliko se bavite umetnošću možete doživeti veliki uspeh.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Previše očekujete od drugih i zanemarujete sosptvene kvalitete uvereni da vam je potrebna nečija podrška. Neće vam se svideti posao koji vam se nudi jedan Jarac ili jedan Rak ali nije momenat da odbijate bilo koji posao, jer sve što započnete doneće vam dobit.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ne bi trebalo da se previše uzbuđujete na poslovnom planu,naročito ako vam je pretpstavljeni Devica ili Ovan i ma koliko im stavljali primedbe izazivate nepotrebne rasprave. Bolje organizujte svakodnevni život, premoreni. Može vas obradovati neočekivana vest o novcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Osećate se dobro u društvu intelektualaca i osoba sa kojima imate o čemu da pričate. Moguć je prijatan razgovor udvoje sa jednim Rakom ili Ribama. Strepite od mogućnost da vam jedan Ovan ili Strelac pomrse račune. Imate na koga da se oslonite, verovatno na Devicu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ako ste na poslu okruženi ženama, u priličnoj meri vas ogovaraju, ili su prividno kooperativne a u stvari vam pomalo i zavide. Dobićete ponudu od Ovna na koju nećete odreagovati ili ćete na njega biti malo ljuti zbog načina na koji komunicira sa vama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Neko će vam ponuditi novo radno mesto a vi ćete prema toj ponudi biti podozrivi. Nemojte stupati u kontakt sa uniforisanim licima i nemojte se raspravljati sa Ovnovima ili Jarcima. Nešto što vam izgleda kao sjajna poslovna šansa može da bude posao bez perspektive.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.