TINEJDŽERKA PROŠLA KROZ PAKAO: Silovali je otac, ujak i brat

0

Tinejdžerka (16) iz Dupgurija u indijskoj državi Zapadni Bengal optužila je vlastitog oca, ujaka i brata da su je dve godine konstantno silovali zbog čega je u dva navrata ostala trudna, ali je u oba slučaja bila prisiljena na abortus. Nakon dvogodišnjeg ćutanja, devojka je o strašnom zlostavljanju progovorila sa svojom učiteljicom, koja joj je pomogla s prijavom policiji. Ubrzo nakon podnošenja prijave, otac, ujak i brat su u petak uhapšeni

– Njen otac, poljoprivrednik star oko 50 godina, navodno ju je silovao nekoliko puta. Kazala je da ju je silovao i ujak, a odnedavno je isto počeo da čini i brat – saopštio je portparol lokalne policije, čiju je izjavu preneo Dejli Mejl.

Devojka, čiji identitet nije objavljen, četiri puta je pokušala samoubistvo. Policajcima je rekla da ju je bilo strah da govori o napastovanju. Dodala je i da je njena majka sve znala, ali je o svemu ćutala. O njoj se trenutno stara tetka.

Ovo je još jedan u nizu šokantnih slučajeva seksualnog nasilja koji potresaju Indiju proteklih godina, otkako su neverovatne priče o polnom divljaštvu polako počele da dopiru do javnosti. Brutalno silovanje i fizičko zlostavljanje devojke u javnom autobusu u Nju Delhiju 2012. godine, koja je od posledica zločina preminula, pokrenuo je talas protesta širom države, nakon čega je politički vrh pooštrio kazne za silovatelje.

Nadlanu / Izvor: Jutarnji list

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.