Šokantna ispovest: Na žurci sam spavala sa svih 25 frajera, sad ne znam ko je otac mog deteta

0

Engleska pevačica, voditeljka i glumica Kolin Nolan, koja u tabloidu Mirror daje savete o seksu, vezama i životnim problemima, dobila je ovoga puta vrlo neobično pismo od očajne devojke.

– Draga Kolin, bila sam jako glupa. Nedavno sam bila na žurci gde sam se jako napila i imala seks sa svim prisutnim mladićima. Na televiziji je bio pornić, pa sam ga odlučila kopirati. Sada sam otkrila da sam trudna – a nijedan od njih nije nosio kondom. Ne znam šta da činim s bebom, no mislim da bi najbolje bilo da prekinem trudnoću. Očito je da nemam pojma ko je otac – mogao bi biti bilo koji od njih 25. Sramota me.

Kolin joj je odgovorila: – Tvoje pismo me veoma rastužilo. Tužna sam jer tako malo misliš na sebe i jer si dopustila da te ti muškarci iskoriste. Morala bi da obratiš pažnju na to koliko piješ i na ljude s kojima se družiš. Ljuta sam i zbog toga što nijedan dečko na žurci to nije pokušao da spreči i uzme u obzir kako ćeš se ti osećati sutra. Ne možeš promeniti što se dogodilo no nadam se da si naučila lekciju. Moraš prestati da se kaješ i fokusiraš se na to što ćeš učiniti sledeće. Razgovaraj sa svojim doktorom o testiranju na polne bolesti, kao i o trudnoći. Mislim da ti je potrebno savetovanje o tome što se dogodilo i hoćeš li zadržati bebu. Logično je da se osećaš loše zbog toga što se dogodilo, no važno je da naučiš nešto iz toga i kreneš dalje – napisala je Kolin Nolan.

Nadlanu / Izvor: Jutarnji list

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.