I ONE PRIČAJU "PRLJAVO": 14 seks-stvari o kojima tračare žene

1. Da li je bilo seksa ili ne

Novi partner je omiljena tema čavrljanja - počevši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. A nakon što seks dođe na red, većina žena će s prijateljicama obavezno prokomentarisati da li je do njega napokon došlo ili nije.

2. Konačno!

Žene su svesne činjenice da je za dobar seks potrebno i "uhodavanje" s novim partnerom, otkrivanje onoga što i jednom i drugom odgovara, kao i opuštanja da bi se priznale skrivene želje. Zbog toga je prvi orgazam s nekim novim, naročito ako je dugo iščekivan, veoma važna vest.

3. Baš mi se radi "to" ponovo

Dok se muškarci ne tako rado hvale koliko je dugo prošlo od poslednjeg seksa, žene će to rado prokomentarisati šaleći se na sopstveni račun.

4. On to tako loše radi

Postoje trenuci u kojima se seksualni partner zaista trudi ili kopira neke pokrete koje je video u porno filmovima, ali ne postiže efekat kome se nadao. To je često tema za razgovor s prijateljicama uz dodatak "bolje bi bilo da preskoči predigru" ili "ko ga je lagao da to žene vole", na šta će se prijateljice nadovezati svojim "bolnim" iskustvima.

5. Moram da vam se pohvalim...

Ni žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu, ili još bolje "da je najbolja s kojom je bio".

6. Ako njegove genitalije odudaraju od proseka

Veće od proseka, manje, obrezano, trikovi koje radi...- sve su to teme koje se pretresaju nakon kog pića više.

7. Da li to rade i drugi?

Ako sumnjaju u to da li je ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način da to provere nego da pitaju prijateljice da li rade to isto.

8. Perverzije partnera

Ovo je najčešće tema za ismejavanje novih partnera s kojima se seks najverovatnije neće ponoviti. U tu kategoriju spadaju priče "hteo je da uriniram po njemu" ili "viče mama za vreme seksa", "skviči kao prase".

9. Ako žele da ostanu trudne

Od izražavanja želje za bebom, deljenja saveta o najboljoj pozi, izračunavanju plodnih dana i ovulacije i razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neprijatne.

10. Ako ne žele da ostanu trudne

Nakon nezaštićenog odnosa, novog računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme pre razgovora s partnerom idu na "tapet" s prijateljicama.

11. Prepričavanje sramotnih situacija

"Uleteli su nam njegovi roditelji", "ulovila nas je policija u autu", "slomili smo njegov penis za vreme seksa" - pa i to s nekim treba podeliti, zar ne?

12. Ako je seks bio baš, baš loš

Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš "koliko još", seks u kom partner misli samo na sebe...- pritužbe prijateljicama su obavezne.

13."S njim bih se samo tako..."

Zgodan komšija, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću - i žene pričaju o tome kome bi drage volje "dale".

14. Ako primete nešto neobično

Od neobičnih bolova, neobičnog ciklusa, peckanja, svraba i straha od bolesti - prijateljice pružaju utehu, savete i sopstvena iskustva.

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.