Horoskop za 14. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ceo dan možete posvetiti raznim aktivnostima i to onome što vas u svakom pogledu ispunjava zadovoljstvom i to će vam doneti satisfakciju jer ćete uspeti da se dogovorite sa onima koji su vam dragi.Moguće da ćete uspeti da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Trudite se da ostanete dosledni sebi i da održite obećanje koje ste dali Vodoliji ili Lavu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Možete imati konkretne razgovore o novom poslu u večernjim satima sa nekim koga inače dobro poznajete. Ako vam se bude javila Vaga, Bik ili Škorpija, verovatno ćete prihvatiti poziv za sastanak. Devica i Ribe mogu biti danas sasvim solidni znaci za svaku vrstu saradnje. Stariji član porodice očekuje od vas neku vrstu podrške, moguće da se radi o nekom ko uvek ima nove ideje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Bilo bi dobro da napravite dogovor sa Rakom ili Ribama ili sa nekim ko vas dobro razume po mnogim pitanjima a koji bi mogao da znači početak nekog novog posla ili saradnje koja će biti profitabilna. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom ili sa Jarcem jer biste sa njima mogli ostvariti dobru komunikaciju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Prepodnevni sati mogu doneti mnogo uzbudljivih momenata, naročito ako ste rođeni početkom jula a sarađujete sa Bikom ili Vodolijom dok će oni koji su rođeni u prvoj dekadi verovatno imati osećanje da se od njih mnogo očekuje i da su na neki način prepušteni sami sebi. Nemojte oklevati da što pre započnete nov posao, naročito sa jednom Vodolijom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Danas ćete biti mnogo praktičniji i spremniji da se prihvatite novog posla ili ćete probleme sagledavati na mnogo realniji način. Želeli biste da obnovite saradnju sa Blizancima, Ribama ili Devicom zbog čega ćete napraviti prvi korak ka obnavljanju odnosa ili ćete ih pozvati da vam se pridruže na projektu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Imaćete priliku da se se dogovorite sa jednim Ovnom ili Lavom oko zajedničkog posla. Verujete da možete da ubedite kolege da prihvate vaše predloge. Želite da se dogovorite sa rođakom ili bliskim saradnkom oko nečega što vam je izuzetno bitno. Vaše finansijsko stanje moglo bi da se popravi ako biste se mnogo više okrenuli ka nekim konkretnim poslovima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Sačekajte veče pre nego što donesete odluku koja bi mogla da značajno utiče na vaše poslove.Nemojte ishitreno reagovati u situaciji koja zahteva od vas mnogo više staloženosti.Nekome je stalo da vam pomogne ili će želeti da vam da predlog u vezi sa poslom od koga očekuje da oboje imate dobru zaradu. Verujete u dobre namere osobe sa kojom ste nekada bili na zajedničkom putu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Spremni ste da se i u okviru porodice ili u ljubavi borite za svoje mesto pod suncem. Nekome je veoma bitno da može da vas uveri da u nečemu grešite ali vi verovatno niste u stanju da prihvatite kritiku na svoj račun čak i ako znate da je data s razlogom. Ne bi trebalo da obećavate Blizancima ono što nećete moći da ispunite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Očekujete da dobijete poziv od Raka a moguće i od Vodolije. Ne odustajete od svojih planova i nemate mnogo sluha za savete onih sa kojima povremeno dolazite u konflikt, čak i ako znate da su možda u pravu. Nemojte se previše opterećivati novim poslovima. Dobro se slažete sa jednim Jarcem. Ostajete dosledni sebi i verovatno ćete pokušati da se priviknete na nove uslove rada.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju obećanje jednog Lava ili Raka u pitanju, ako ih ne podsetite na dogovor, neće se sami setiti. Imate mnogo novih ideja koji bi mogli da vam donsu popularnost i li će vam omogućiti da izađete iz anonimnosti. Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika i daće vam to jasno na znanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Verujete u nečije dobre namere i ne želite da se razočarate ni u koga po cenu da svesno idealizujete neku situaciju koja nije ni približno tako povoljna kako može izgledati. Ako vam se javi Lav sa predlogom u vezi sa poslom sa strancima, verovatno ćete želeti da dobro razmislite o svim mogućnostima koje vam se pružaju u vezi sa novim projektom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Povoljan dana za one koji imaju bar neku planetu u Ovnu ili za osobe koje su ekscentrične, spremne da se bave poslom preko koga bi mogle da se istaknu u javnosti. Potrebna vam je podrška onih u koje verujete ali ako budete nedovoljno taktični u radu sa Jarcem od njega nećete moći da očekujete nikakvu pomoć pa čak ni savet.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još