NIKOLIJA PRIVEDENA U BEČU: Policija je vraćala u hotel

0

Pevačica Nikolija Jovanović potrošila je sav novac u noćnom provodu u Beču i nije imala kako da se vrati u hotel, zbog čega je morala da reaguje policija. Temperament ćerke Vesne Zmijanac očigledno niko ne može da smiri, pa ni njen menadžer, koji joj je nakon nastupa zabranio da sama napušta hotel, ali je ona uspela da napravi problem.

– Nikolija je za vikend imala nastup u Beču i dogovorila se sa menadžerom da prespavaju još jedan dan kako bi se odmorila. Međutim, njoj je u jednom trenutku postalo dosadno, pa se spremila i krenula sama u noćni provod. Bukvalno se iskrala iz hotela, jer joj je menadžer zabranio izlaske. Čitavu noć je pila i uživala, a da pritom nije obratila pažnju da je sav novac iz novčanika potrošila, zbog čega nije mogla taksijem da se vrati u hotel.

– Pošto nije imala izbora, tako skockana, krenula je peške iako je do smeštaja imala najmanje pet kilometara. Na pola puta primetila je policijsku patrolu, pa je policajce pitala da je odvezu do hotela. Bili su ljubazni iako nisu znali da je srpska zvezda – prepričava naš izvor.


– Da stvar bude gora, na ulazu je sačekao usplahireni menadžer koji nije mogao da veruje da ga nije poslušala i da je policija privodi. Nikoliji je sve to bilo smešno, pa se samo zahvalila policajcima i otišla da spava. S obzirom na to da se iz provoda vratila pred zoru, sutradan se uspavala, pa su jedva stigli na avion za Beograd – prepričava prijateljica seksepilne pevačice.

Pozvali smo Nikoliju i ona se slatko nasmejala.


– Tačno je, nije to ništa strašno. Bilo je šta je bilo, nisam poslušala menadžera jer sam se smorila u hotelu i htela sam da se provedem. Ne kajem se što sam potrošila novac, svakako sam došla do hotela – kaže ćerka Vesne Zmijanac.

Izvor: Alo

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.