DA LI BISTE JOJ VI PLATILI? Ponižava muškarce za pare i odlično zarađuje

Tvrdi da tako zarađuje otkad je napunila 17 godina i da je posao profesionalne "ponižavateljice" posao iz snova.

U intervjuu za Salon, Ceara je objasnila da je u ovom poslu završila slučajno. Naime, ne jednoj stranici za upoznavanje naletela je na udvarača koji je postajao napaljeniji, što je ona blila grublja prema njemu.

Nakon toga krenula je u potragu za sličnim tipovima, te je u potrazi nabasala na stranicu Ebanned na kojoj je prodavala svoje korišteno donje rublje. Prve gaćice prodala je za 70 dolara.

Međutim, uskoro je svoju ponudu proširila na telefonske pozive i webcam showove.

- Najviše zarađujem na snimcima - govori ona i dodaje da minut njenog videa košta jedan dolar, a pretplatnici izdvajaju 40 dolara za mesečnu pretplatu ili joj pak kupuju stvari s njene liste želja.

- Uglavnom, gledam u kameru i razgovaram s njima. Poigravam se s različitim fetišima čiji je poveznica ženska dominacija. Uvek sam ja ta koja je dominantna i vređam ih. Sviđa im se kad ih uništavam - govori Ceara i dodaje da ponekad doznaje i niz intimnih detalja o svojim mušterijama.

- Mislim da je to fascinantno i pomalo mi laska jer ti mi ljudi otkrivaju stvari koje ne govore nikom drugom - otkriva.

Ipak, priznaje da u ponižavanju ne uživao kao i njebe mušterije, ali i da posao odvaja od privatnog života.

- Uživam u svom poslu i mislim da je stvarno zabavan, ali definitivno u njemu ne uživam kao moji klijenti - kaže ova lepotica.

Izvor: Salon

Pogledajte još