A ŠTA KAŽE TUŽILAŠTVO Dudić tvrdi da nije tukao Jelenu i da su ga molili da se vrati u Parove

Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, a danas bi nadležni organi trebalo da ispitaju ceo slučaj. Kako “Blic” saznaje, policija i dalje nije reagovala, već čeka odluku tužilaštva. S obzirom na to da snimak navodne tuče nije emitovan na programu, tužilaštvo može da naloži policiji da ga pribavi i pregleda, a potom proceni ima li osnova da sa Dudićem i Golubovićevom obavi informativni razgovor.

Muzičar, međutim, oštro demantuje da je tukao rediteljku i kaže da policija s njim dosad nije kontaktirala.

- Ma kakva policija! Nikoga nisam tukao, to je sve izmišljotina. Samo sam je povukao za kosu. Tamo se tuku otkako je počeo šou, a kola su se sada slomila na meni, uz objavljivanje teških laži i najgoru zloupotrebu mog lika i dela - kazao je za „Blic” Hasan Dudić.

On kaže da je incidentu prethodila svađa sa Golubovićevom i drugom učesnicom rijalitija Ružicom Veljković, koje su ga navodno celog dana maltretirale i vređale.

- Sve sam mogao da tolerišem, čak i to da me provocira i vređa na rasnoj i nacionalnoj osnovi. Mrak mi je pao na oči kada mi je opsovala decu i unučiće. Zgrabio sam je za kosu i istog trenutka se trgao i shvatio šta radim. Ona je potom kao svaka glumica pala sa stolice na patos. Gde su joj povrede, jer da sam je udario kako pišu novine, bar bih joj slomio vilicu? Ja sam taj koji je nakon svega završio u bolnici, za razliku od nje, koju su gledaoci mogli da vide kako srećno i bez ikakvih povreda igra kolo. Psihički me je zlostavljala, a zdravlje mi je dodatno narušeno zbog nje - kazao je Dudić.

Kao drugu laž Dudić navodi priču da ga je produkcija isključila iz rijalitija.

- Ja sam taj koji je prvi tražio da izađe. Mislio sam da se neću vratiti nakon što sam prvi put izašao zbog zdravstvenog stanja, ali sam se vratio jer su me molili. Čak ni drugi ugovor nisam potpisao - tvrdi muzičar.

S druge strane, Hepi televizija oglasila se saopštenjem povodom ovog incidenta i potvrdila da je Dudić izbačen, a da je Golubovićeva u tuči povređena. Produkcija je navela da je šou-program “Parovi” pre svega zabavan i humorističan, a da najstrože osuđuje svaki vid nasilja, agresije i govora mržnje. Produkcija je takođe navela da je u ovom slučaju spremna za saradnju sa nadležnim institucijama.

Pogledajte još