HIT PREDSTAVA NAJZAD I U BEOGRADU: “Loša kopija života” u Pozorištu na Terazijama

0

Posle premijere i još nekoliko veoma uspešnih izvođenja u Kulturnom centru Novog Sada, hip-hop mjuzikl „Loša kopija života“ biće izveden u Beogradu u Pozorištu na Terazijama u ponedeljak 27. aprila od 20 sati.

Muzika iza koje stoji stvaralački talenat Skaj Viklera, ovom mjuziklu daje posebno snažan ton. Svakodnevnica nekad nije toliko sumorna dok joj se ne pogleda u oči. Kada u borbi sa olako usvojenim sistemom vrednosti pognemo glavu u znak predaje, na scenu stupa mlada generacija koja je spremna da ide “glavom kroz zid” samo da bi promenila današnjicu koju sa gorčinom naziva “Loša kopija života”. Prvi rep mjuzikl na našim prostorima govori upravo o njima, generaciji koja u sebi nosi bunt i novu energiju nošenu snažnim bitovima rep muzike, energiju svojstvenu onima koji ne pristaju na kompromise već od života traže ono što zaslužuju.

Sjajan tekst autorke Milene Depolo, dobio je efektnu scensku realizaciju kroz režiju Boška Đorđevića i glumačku postavu predvođenu Miloradom Kaporom, Tanjom Pjevac, Ervinom Hadžimurtezićem i Markom Vasiljevićem.

Karte za beogradsko izvođenje mogu se kupiti na blagajni Pozorišta na Terazijama.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.