Nema šanse da pogodite koja je najskuplja krpica u Sekinom ormanu

0

Bilo da je volite ili ne, morate joj skinuti kapu za trud koji je uložila u to da svoj izgled dovede do savršenstva. Vredno vežbanje i odricanje rezultiralo je time da pevačica izgleda bolje nego ikada.
Seka je za portal Nadlanu otkrila nekoliko tajni iz njenog ormana koje sigurno niste znali.

U poslednje vreme se često govori o tome da izgledaš drugačije. Šta si to promenila u svom izgledu?

-Ranije me niste mogli videti sa kosom podignutom u rep. Nekada sam, kada vidim neku javnu ličnost sa konjskim repom, mislila da joj prljava kosa. Sada shvatam da sam bila u zabludi, pa se često i sama odlučujem za ovakvu fruzuru.

Seku smo sreli na reviji Bate Spasojevića, koja je otvorila 26. Fashion Selection. Pevačica je sa suprugom Veljkom iz prvog reda pratila reviju svog omiljenog kreatora.

– Saša Vidić i Bata Spasojević su moji omiljeni domaći dizajneri. Vidić se i pobrinuo za moj večerašnji stajling. Suknja je njegova kreacija a džemper je Zarin. Kombinovali smo skupo i jeftino i sve je ispalo, čini mi se, lepo. –

On i ja… #sekaaleksic #styling #sasavidic

Posted by Seka Aleksic on Wednesday, April 15, 2015


Da li ti je važno da je garderoba koju nosis skupa?

– Zaista ne gledam šta je skupo a šta ne. Važno mi je da mi se to dopada. –

Koji je naskuplji komad koji se “krije” u tvom ormanu?
-Tašne, jer njih obožavam. One su uglavnom firmirane ali cene ne bih komentarisala jer je našoj zemlji čudno kada kažete koliko košta neka stvar koja je skupa. –

Nakon što si objavila kako će izgledati naslovna strana tvog albuma “Lek za spavanje”, mnogi su prokomentarisali da naslovnica neverovatno podseća na CD “Diva” koji je Jelena Karleuša objavila 2012?

– Ne želim to da komentarišem. –

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.