Uhapšena majka koja je ĆERKI ZA 16. ROĐENDAN ORGANIZOVALA ORGIJE

Rejčel je optužena za podsticanje maloletničke delikvencije

(old_image)

Rejčel Lehnard (35) iz Evansa „dozvolila je svojoj ćerki (16) i njenim prijateljima da piju alkohol i puše marihuanu u njenoj kući u Džordžiji“, a onda su „svi zajedno goli igrali Tvister, da bi ona na kraju imala seksualni odnos sa 18-godišnjakom u kupatilu“.

Detalji žurke izašli su na videlo kada se Lenhardova našla sa drugaricom iz anonimnih alkoholičara prošlog petka i prepričala joj žurku.

Njena deca, stara od četiri do 16 godina bila su kod oca, a najstarija ćerka ju je pozvala da pita može li da dovede prijatelje u kuću. Rejčel se odmah složila.

Kada su tinejdžeri došli, ona im je dozvolila da puše marihuanu i da piju, a onda je u dnevnoj sobi igrala Tvister sa njima, potpuno gola.

Zatim je, dok su se ostali još igrali, imala seksualne odnose sa mladićem (18) u kupatilu. Kad se vratila, iznela je svoje seksualne igračke i počela da ih upotrebljava naočigled svih.

Ona kaže da je oko 3:30 ujutru otišla sama u krevet, ali kad se probudila, videla je da neko ima seks sa njom. Prvo je mislila da je to osamnaestogodišnjak, a onda je shvatila da je to dečko njene ćerke, koji ima 16 godina.

Iako se to može smatrati silovanjem, zastupnik šerifa, kapetan Stiv Moris, kaže da nema dokaza za taj zločin, pa prijava protiv dečaka nije podneta.

Posle ovog incidenta ona je izgubila starateljstvo nad svojom decom.

Policajci koji su radili na slučaju rekli su da nikada nisu videli sličan slučaj u karijeri.

Nadlanu / izvor: blic

Pogledajte još