Horoskop za 17. april: Device oprezno s novcem, Škorpije čeka poslovna ponuda!

0

Saznajte kakav dan vas čeka prema zvezdanim predviđanjima!

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Dan uoči mladog Meseca u vašem znaku‚ možete biti nervozniji nego inače, naročito ako se poslovni ne odvijaju kako ste očekivali ili ako poslovni partneri ne ispunjavaju svoja obećanja. Imate način kako da nađete dobre saradnike ako budete dovoljno spremni da napravite neke veće ustupke.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Trudite se da ne primećujete sve što vam smeta ali vam to u stvari ne donosi ništa dobro ako stvarno sebe ne smirite jer imate utisak da vam na poslu neko pravi probleme da bi vas potisnuo u drugi plan.Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju, moguće Ribama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Mnogima smeta vaš uspeh i to je do te mere naglašeno da morate da se krijete od onih koji su naporni u ispitivanju šta nameravate, koji vole da znaju sve o vama. To vam nije potrebno i verovatno želite da se snađete u poslu koji bi vam omogućio kontakt sa strancima, putovanja ali bi trebalo da budete i po tom pitanju realni bar još izvesno vreme.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Očekujete poziv od nekog ko vam je nekada bio veoma bitan, moguće da se radi o osobi koja je za vas veliki autoritet. Pomalo ste pokolebani po pitanjima koja su često za vas kamen spoticanja i ako se tiče odnosa sa autoritetima bilo bi dobro da napravite neki ustupak. Neki drugi Rak podstiče vaše ambicije i podržava vas u vašim planovima.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Imate utisak da bi nešto trebalo da se uskoro promeni nabolje. Mesec u astrološkoj kući inostranstva u najtamnijoj fazi zbog čega morate da pazite da ne napravite pogrešan izbor kada je u pitanju posao sa strancima ili posao sa našim ljudima na nemačkom jezičkom području. Dobijate poziv od jednog Ovna ili Strelca i to ćete umeti da iskoristite na najbolji način.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Dobijate podršku od iskrenog prijatelja, ali ako je dobijete od osoba višeg ranga od vas pitanje je da li je ta podrška, zaista iskrena. Pazite kako rukujete s novcem, da ne budete na gubitku ili da ne dođete u situaciju da morate da nešto plaćate s kamatom. Imajte više samopouzdanja i nemojte dozvoliti da vam bilo ko nameće svoje mišljenje.

 VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Verujete da biste mogli imati problema u komunikaciji sa osobama koje su ambicioznije od vas ili sa onima koji smatraju da mogu da pretenduju na ono što vama pripada. Vaša energičnost će ih zbuniti a vi ćete biti veoma uporni da se izborit za ono što smatrate da vama pripada. U finansijskom pogledu mogli biste dobiti šansu o kojoj ste maštali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Ne bi trebalo da se nervirate ako vas jedan Bik bude sprečio da se dogovorite oko nečega vrlo bitnog, ili ako bude pokušao da se poigrava vašim strpljenjem. Dobićete ponude za dva različita, podjednako dobra preduzeća ili strane firme. Sa Rakom, Lavom i Ovnom danas možete imati ozbiljnih problema.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Dobre su vam šanse da iskoristite pozicije planeta koje se pozitivno reflektuju na vaš znak posebno prisustvo Meseca u Ovnu čak i u najtamnijoj fazi. Mogli bi se malo iskomplikovati odnosi sa strancima, posebno ako očekujete da dobijete nekakve papire ili dokumentaciju.Dobićete priliku da se sretenete sa nekim ko vam je izuzetno drag.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Nemojte biti previše uporni u vezi sa poslom koji želite da započnete sa Blizancima, Devicom ili Vodolijom. Ako se radi o finansijskoj transakciji, trebalo bi da budete mnogo oprezniji, posebno ako posao dolazi posredstvom Riba. Moguća bezrazložna scena oko nečega što ima veze sa vašim domom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Pozicija Meseca u Ovnu vas često,u principu jednom mesečno optereti svojom pozicijom i pobudi kod vas potrebu da svakoga postavite na svoje mesto. Pazite samo da ne budete rukovođeni osećanjima jer je Jupiter u Lavu kao ključala voda a vi kao vodeni znak možete tada biti opasni i previše impulsivni.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Osećate se sposobnim da sredite svoje poslove jer ste bili strpljivi kada je trebalo.Neke osobe koje su vam išle na nerve rešile su da vam daju priliku da se pokažete u punom sjaju i dobijate mesto koje zaslužujete. Sada su oni koji vas nisu voleli na vašoj strani, čak vam i pomažu.

Izvor: conopljanews.net

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.