ŽENA BORE DRLJAČE: Atinu Ferari sam htela da razvučem po podu kao palačinku!

0

Došlo mi je da je zgrabim za kosu i da je kao palačinku razvučem po podu! Da je išamaram i isprebijam – besnela je pevačeva nevenčana supruga Rada Sladić

Rada Sladić, nevenčana supruga Bore Drljače, ima neraščišćene račune sa Atinom i to sve zbog jednog incidenta od pre dve godine. Tada je estradna plesačica sela pevaču u krilo, što je očigledno razbesnelo Radu Sladić i to toliko da ne može da joj oprosti ni posle dve pune godine.

– Ta Ferari je seljančura koja je pre dve godine na festivalu “Miholjsko leto” u Šapcu mrtva pijana spopala mog Boru. Sela mu je u krilo i preda mnom. Grlila ga je jer je na taj način pokušala da dobije poene na estradi – rekla je Rada i potom opisala kako je htela da prebije Atinu:

– Kada je Atina legla na njega, odmah sam skočila. On ju je odgurnuo, ali sam primetila da je počeo da glumi kontrolu. Pao mi je mrak na oči. Došlo mi je da je zgrabim za kosu i da je kao palačinku razvučem po podu, da je išamaram i isprebijam. Ipak, moje dostojanstvo mi to nije dozvolilo. Bori sam rekla da ne treba da ruši reputaciju sa ženama lakog morala. Ona je bila toliko pijana da su morali da je drže i vode pod ruku. Ne mogu da je podnesem jer pokušava da obrće mog Boru, koji je dobar čovek – zaključila je Sladićeva.

A da ni Bora nije baš bežao od Atine pokazuje i to što nije propustio priliku da je izmasira u Parovima.

Izvor: Kurir

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.