Horoskop za 18. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Mlad Mesec u vašem znaku, neaspektovan, daje vam šansu da pokažete svoje sposobnosti i talente i da se postavite kako treba u situaciji koja zahteva od vas da pokažete strpljenje ili razumevanje za one koji su u nekoj vrsti nevolje. Pokušavate da nađete najbolji način kako da rešite problem u vezi sa nasledstvom ili nekretninama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Za vaš znak prenaglašen znak Ovna sa mladim Mesecom može delovati podsticajno ili uznemiravajuće, sve zavisi da li ste spremni da krenete u nove poslove i da li ste orijentisani ka partnerskom odnosu u poslu ili više volite da sve radite samostalno. Vaša preostljivost deluje prilično iznenađujuće na okolinu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Rešili ste da ne dozvolite sebi da vas bilo ko pokoleba u onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Malo ko može da shvati kako se osećate jer prenaglašen znak Bika vas čini ili previše ljutim i tu ljutinu potiskujete u sebe ili kompenzujete na određen način ili vam je potrebna dobra koncentracija za ono čime se bavite. Dobijate priliku da se sretnete sa Lavom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mlad Mesec, vladalac vašeg znaka u Ovnu može doneti rođenima na početku znaka mogu doneti potrebu da se istaknete. Ako ste rođeni sredinom znaka, imate podršku Marsa. Osećate se sjajno u društvu onih koji su vam oduvek bili lojalni ali neke od njih ste nesvesno gurnuli od sebe ne razmišljajući mnogo o tome šta kome treba reći.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
U večernjim satima dobijate ponude od prijatelja koji rade sa strancima o kojima ste maštali ali samo ako ste julski Lav i to će biti ipak nedovoljno jasna ponuda o kojoj treba razmisliti. Budite spremni da se prihvatite nekog posla koji vam možda ne izgleda tako sjajan, iz toga može nešto dobro da se izrodi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi finanija. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza. Postoji simbolika preterivanja u svemu, zato bi bilo dobro da malo mislite na sebe.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Ovo nije vaš dan. Nervozni ste i nestrpljivi da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Ipak, najgore je što priželjkujete da problem rešite na najlakši mogući način. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor. Trebalo bi da se sretnete sa Lavom da biste razgovarali o novom poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Ulažete velike napore u ono što radite da biste dobili neophodno priznanje koje bi značilo ne samo da ste prihvaćeni nego i cenjeni. Slika koju imate sami o sebi u velikoj meri zavisi od odjeka na koji nailaziate od strane kako onih koji vas vole i onih koji vam osporavaju vrednosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Dobru saradnju možete ostvariti sa Ribama, Bikovima i Vagama, naročito ako se i privatno poznajete ili družite. Rak i Jarac vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Mlad Mesec u Ovnu vas čini sklonim da se bavite poslovima koji vas nervno iscrpljuju. Ipak ne nedostaje vam entuzijazam ali je potrebnoda povratite nervnu stabilnost.Prijao bi vam zajednički put sa partnerom. Vaš optimizam je veći nego prethodnih dana. Moguć je odlazak na kraći put ili ćete planirati neki prijatan susret u većem društvu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vama najzad nešto kreće osim manjih konflikta u saradnji sa Bikom. Sve ono što je bilo prilično stresno u poslednjih mesec dana sada će se odvijati mnogo lakše. Mars i Merukur u Biku čine vas veoma ambicoznim. Susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Mlad Mesec vam donosi nove poslovne ponude.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Očekujete neki novac i nervira vas što nikako ne stiže. Budite spremni da se prihvatite bilo kog posla koji bi mogao da vam uveća prihode jer će vam uskoro biti potreban za neke vanredne izdatke. U okviru trenutne saradnje se i dalje veoma zahtevni i autoritativni.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Foto: Nadlanu Arhiva