Jedna osoba poginula, dve povređene u sudaru kod Kosovske Mitrovice

0

Do nesreće je došlo kada su se direktno sudarila dva putnička vozila, automobila marke "jugo" u kojem su se, prema rečima očevidaca, nalazile dve osobe, i džipa.

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na Kosovska Mitrovica-Zvečan kod kapije Rudarsko-metalurškog kombinata “Trepča”, potvrđeno je u Zdravstvenom centru Kosovska Mitrovica.

Dežurni hirurg Zvonko Radosavljević kazao je da je jedna od tri povređene osobe podlegla povredama zadobijenim u udesu, da je druga osoba zadobila teške ortopedske povrede, a treća osoba ima povrede grudnog koša.

Oni su smešteni na Odeljenju intenzivne nege i prema rečima lekara njihovo stanje je stabilno i životi im nisu u opasnosti.

Željko Bojić, šef operative kosovske policije za region Sever, rekao je da je uzrok udesa, najverovatnije, neprilagođena brzina.
 
Saobraćaj između Kosovske Mitrovice i Zvečana je u prekidu, pa se formirala velika kolona vozila, a saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcima.

Na licu mesta nalaze se pripadnici kosovske policije, a uzrok nesreće još nije poznat. 

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.