Horoskop za 19. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Spremni ste da se maksimalno založite za neku ideju o kojoj dugo već razmišljate. Imate mnogo toga u planu o čemu niste rado pričali ni sa kim ili vas nisu ozbiljno shvatali. Prenaglašen znak Bika savršen odgovara onima koji se bave privatnim poslom i koji su spremni da ulože mnogo energije ali i novca u nov projekat.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Vaš znak je izuzetno naglašen što vam donosi mogućnost napredovanja na poslu jer ćete verovatno danas biti okupirani rešavanjem nekih krajnje praktičnih pitanja. Želite da dobijete u vremenu i da se priviknete na nov tempo rada. Neko vas, ako ste primorani da radite u timu,u priličnoj meri nervira, moguće jedan Lav.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Mnogo planeta, uključujući i Mesec u astrološkom polju tajnosti i pozicija Jupitera u u polju komunikacija deluje na vas prilično razdražujuće. Nemojte davati nikome nikakve poslovne informacije i nemojte ulaziti u familijarne raprave. Možete se nervirati, jer se mnogi ne slažu s vama po raznim pitanjima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Poslovi se goimilaju, nezavršeni, a nove ideje naviru. Sve što ima veze sa konkurencijom, zahteva oprez. Neko bi mogao da vas provocira na temu koja je za vas manje više tabu. Budite spremni da nešto otćutite, ostavićete jači utisak. Moguća glavobolja i nesanica.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Jednom godišnje, mlad Mesec u Ovnu nagoveštava nove poslovne mogućnosti, ali ove godine je okružen i Uranom i asteroidima zbog čega je moguć aranžman sa strancima. Primenite to na svoju svakodnevnicu, pa će vam biti jasno kako treba da se postavite.Dobro bi bilo da se sretnete sa nekim ko vam je obećao posao.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Imate utisak da vas je neko zaboravio, da ne želi da vam se javi, da se poigrao vašim osećanjima i nadama. Nemojte se preslišavati, šta ste kome kada rekli. U pitanju je dobro smišljena taktika. Budite oprezni i pazite šta kome pričate. Više se odmarajte i bavite se onim što volite. Ne ulazite u raspravu sa Jarcem ili Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Mislite na put na koji bi trealo uskoro da odete. Prilično ste nervozni u vezi sa tim, i želeli biste da što pre sve završite i da više time ne budete opterećeni. Mnogi prijatelji vas savetuju u vezi sa poslom. Nešto od toga bi trebalo da prihvatite, posebno savet od Bika ili Vage.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Potpuno ste ophrvani obavezama, poslom, atmosfera na radnom mestu vam ne odgovara, i sve vas to prilično iscrpljuje. Nemojte se nervirati bez potrebe, sve ćete stići. Vaga, Bik i Blizanci računaju na vas. Možda ste pred novom šansom koju niste prepoznali i koju treba da iskoristite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Osaćate se prilično ushićeno zbog nečega što ste čuli u vezi sa mogućim novim poslom u inostranstvu. Ako se radi o Italiji ili Engleskoj, verovatno ćete nakon manjih problema uspeti da se organizujete i otputujete. Budite sigurni da možete da rešite porodični problem, samo budite hladnokrvni.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Dobro se snalazite u fianansijskim transakcjama, ali ste ipak previše sigurni u sebe. U nečemu se možete prevariti, posebno ako budete pod uticajem žena, bilo da se radi o ljubavnom partneru ili o članovima porodice. Odluke donosite sami.Dan je dobar za druženje ili rad sa mladima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Danas vam je kratak 'fitilj'. Svako će lako moći da vas izbaci iz takta a to vam i nije potrebno. Bilo bi mnogo bolje ako biste izbegli raspravu sa poslovnim i ljubavnim partnerom nego ako biste dopustili sebi da vam on nametne temu koja vam ne odgvovara. Nije momenat za preseljenje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Mnogo posla, nervni sistem u priličnom kolapsu, fizički ste takođe spremni više za odmor na planini nego za rad. Izbegnite nepotrebne razgovore sa nesposobnim saradnicima. Budite u kontaktu samo sa onima koji vam u svakom pogledu prijaju i koji zrače pozitivnom energijom.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još