Zašto je važno da u toku dana odvojite 12 minuta za sebe

Za sreću je potrebno zaista malo. Tačnije 12 minuta, kažu stručnjaci. Bez obzira na tvoj zauzeti raspored tokom radnog dana, 12 minuta uvek možeš odvojiti kako bi svaki bio srećan i uspešan. Ne znaš kako? Čitaj dalje.

12 minuta sna
Kad osetiš da te počeo savladavati umor, odvoji 12 minuta za kratki dremež koji će ti pomoći da izdržiš do kraja radnog dana. To je zdrav način za borbu protiv stresa koji možeš pretvoriti u dnevnu naviku. Neke strane kompanije čak imaju posebnu prostoriju u kojima njihovi zaposleni mogu provesti kratko vreme za dremanje s obzirom da je više puta naučno dokazano kako to i te kako može povećati produktivnost.

12 minuta šetnje
Ako nemaš mogućnosti da odvojiš vreme za popodnevni dremež, onda svakako imaš za kratku šetnju koja će razbistriti tvoj um i poboljšati tvoje raspoloženje. To je jedan od zdravijih načina za instant sreću, a napokon nam je stiglo i lepše vreme. Iskoristite ga!

12 minuta inspirativnih citata

Iako ti se možda čini glupo, ovih 12 minuta mogu delovati odlično na tebe. Čitanje inspirativnih citata može da te podstakne da budeš još bolja i da momentalno prioneš na posao kako bi što pre ostvarila svoje ciljeve.

12 minuta zabave
Životinje nas mogu naučiti puno toga o sreći. Odvoji 12 minuta za gledanje preslatkih slika životinjica ili zabavnih videa i osmeh na licu je zagarantovan.

Nadlanu / izvor.index.hr

Pogledajte još