ANALNI HOROSKOP: Kod kojih znakova imate šansi u guzu?

0

Analni seks je iz nekog razloga kao Meka za muški rod. Kad im devojka/žena/ljubavnica to zadovoljstvo pruže, ostaće joj doveka verni i poslušni, to iskustvo je za njih bolje od sarme, fudbala i babine radže zajedno!

Ovan
“Možeš da sanjaš” – kod nje nema mnogo šanse, ona voli da dominira, i sama pomisao da bi ONA mogla biti podređena je tera da napada svojim uvek spremnim rogovima

Bik

“Samo uzbudljivo, samo novo” – ona je oslobođena predrasuda i inhibicija, ništa je ne sprečava da uživa u seksu na 1001 način, ali pazi, verovatno će hteti da isproba i ona na tebi ponešto!

Blizanci

“Ništa pre braka” – iako je (NARAVNO) veoma seksualno aktivna, dozvoliće ti da joj radiš šta god poželiš tek kad je ubediš da ste srodne duše, da je kosmos nastao kako biste se vas dvoje sreli. Pre toga? ŠIPAK

Rak

“Ja sam zarobljenica, a ti pohotni pirat” – samo kroz neku seksi romantičnu igru ćeš je nagovoriti da proba anal, i to ćeš morati da se BAŠ potrudiš, kostimi, konopci, cela rabota.

Lav

“De si pošo?” – a možda i šamar. Iako deluje otvoreno, njen analni kolutić je samo njen, i tamo nećeš zalaziti ako ti je život mio.

Devica

“Prljavo je moje srednje ime” – znamo da deluju hladno i proračunato, ali Device su najpoganiji znak u horoskopu, jednom kad se razuzdaju, njihove perverzne ideje će čak i najokorelijeg gledaoca pornića da zapanje!

Vaga

“Igrice su ok, ali moraju da se znaju granice” – iako Vaga voli da flertuje i nagoveštava mnogo, zapravo je voljna da uradi jako malo, zato je bolje da se ne nadate preterano.

Škorpija

“Zašto si stao?” – Ako je uhvatiš u pravom raspoloženju, opasna Škorpijica će ti dati da isprobaš sve što ti je palo na pamet, samo nemoj da se prevariš i deluješ ravnodušno, ako primeti da nema strasti, završio si svoje.

Strelac

“Pravo u metu” – Nemoj da je iznenadiš i kul ste, ona će jedva dočekati da udovolji svakoj tvojoj želji

Jarac

“A da ja tebe bocnem?” – Ozbiljni smo. Pre ćeš ti dobiti dildo gde mu se malo nadaš, nego što ćeš prismrdeti opciji analnog seksa.

Vodolija

“Bilo gde, bilo kada, bilo kako” – ma sve može. Samo joj reci koliko je želiš i ovaj vazdušni znak će biti na sedmom nebu šta god da radite

Ribe

“Ako me zaboli, crno ti se piše” – Ribe vole da eksperimentišu, ali ne podnose bol. Spremi lubrikant, kreme koje otupljuju bol, daj joj nešto alkoholno ako si baš zapeo da imaš analni sa njom, al upamti – ako je bude bolelo, vratiće ti milo za drago!

Nadlanu / T.D.

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.