Seks vam je postao dosadan? Evo 5 igrica u krevetu u kojime ćete uživati

RETRO SEKS
Pokušavati nove stvari u krevetu je zabavno, ali pokušavati nove stvari van kreveta vrhunac je zabave, tvrdi Lou Paget, seksolog i autor knjige "Great Lover Playbook". Ako želite malo da začinite svoj seksualni život, vratite se u prošlost. Umesto seksa u liftu, počastite se seksom na stepeništu. To je retro seks koji će sasvim sigurno doneti dodatno uzbuđenje u vaš seksualni život.

PRONAĐI TETOVAŽU

Čak i ako niste ljubitelj tetovaža, stavite neku privremenu, i to na mesto kojem samo on ima pristup. Predigru započnite tako što ćete mu dati zadatak - neka pronađe vašu tetovažu. Pravila igrice možete sami odrediti. Nije loša ideja da tetovaža budu njegovi inicijalI.

ZAVOĐENJE MIRISOM

Paljenje sveća kao uvod u seksualno druženje možda se čini kao potez iz romantičnih filmova, ali ima svojih prednosti. Paget predlaže da pronađete sveće nekog zanimljivog mirisa i da ih redovno palite kao deo svojeg posebnog seksualnog rituala. Nakon nekog vremena, vaš partner će početi povezivati taj miris sa seksom i biće dovoljno da ga samo malo oseti i poželeće seks.

NAPRAVITE KUĆNI VIDEO
Ako imate dovoljno hrabrosti, ispunite san svom dragom koji nikad neće zaboraviti. Predložite mu da bude scenarista vašeg privatnog porno filma. Neka napiše jednu malu scenu, a vi prihvatite ulogu. Potom je zajednički odglumite i vi budite zvezda njegovog filma. To je doživljaj koji nijedno od vas neće nikada zaboraviti. Ko zna, možda vam se jako svidi pa napišete i celi scenario...

PROMENITE ZANIMANJE
Mnogi muškarci pale se na svoje frizerke, maserke, konobarice...Obratite pažnju na to da je reč o ženama koje se bave uslužnim delatnostima. Muškarci vole da im žene s vremena na vreme ugađaju, baš kao što i žene vole da im se ugađa. Dogovorite se - vi budite njegova frizerka i jedno veče odvojite vreme za masažu, a drugo veče neka on bude vaš maser. To je pravi primjer spajanja ugodnog s korisnim.

Nadlanu / izvor:zena.blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.