Horor u Leskovcu: Banda otela srednjoškolca, odneli ga u podrum, pokidali mu uvo i lomili zube

0

Četvoročlana banda otela je učenika Hemijske škole u Leskovcu Miodraga Kankaraša (19) i palicama mu pokidala uvo, polomila dva zuba i uzubijala ga do nesvesti, a sve zbog reketa od 100 evra.

Drama mladića, koji iza sebe nema ni jedan prestup, počela je u 3.30 časova na putu Niš–Leskovac kod Pukovca. Kankaraš se s dvojicom druga automobilom vraćao sa tehno žurke iz Niša.

– Put nam je preprečio automobil iz koga su izašla dva starija mladića, meni poznata iz grada. Otvrila su vrata suvozača gde sam sedeo, izvukla me iz automobila, a mojim drugovima naredila da sagnu glave. Jedan me udario palicom na rasklapanje i pocepao mi uvo, a drugi me tukao i šutirao. Pokušali su da me ubace u gepek. Davao sam žestok otpor pa su izašla i druga dvojica i ugurali me na zadnje sedište u njihov automobil. Svi su me usput sve vreme tukli – priča mladić na čijem licu su vidljive modrice i otekline.

Odveli su ga u leskovačko selo Turekovac, u kuću s velikom crnom kapijom i bazenom, gde ih je sačekao stariji muškarac, a potom su ga zatvorili u podrum i nastavili sa iživljavanjem.
Miodrag sa ocem Ivanom

– Muškarcu oko 45 godina rekli su da dovode novog klijenta. Ubacili su me u podrum bez prozora, posadili na jednu gajbu u ćošku i opet me tukli palicom, pesničali i šutirili me. Jednog momenta sam se onesvestio, a posle sam povraćao. U trenucima svesti sam ih molio da mi kažu zašto me tuku. Nije bilo odgovora. Jedan od njih mi je stalno pričao kako je on veoma lud. Mislio sam da odatle neću živ da izađem – priseća se Miodrag.

Tek oko šest sati su mu rekli da se radi o “reketiranju” i da im on nije prvi “klijent”.

– Vodom iz balona su mi oprali glavu i lice, dali mu u ruke papirne maramice i oko 7.30 me dovezli do moje kuće u Leskovcu. Zapretili su da nikome ništa ne pričam, da kažem da sam se povredio na žurci i da će mi u protivnom baciti bombu u kuću. Jedna od njih je kazao da sutradan dođem na kafu u kuću gde su me tukli zbog 100 evra – priča ovaj srednjoškolac.
Tukli ga zbog 100 evra

Njegovo stanje nije moglo da bude neprimećeno, iako su povrede okarakterisane kao lake. Otac Ivan kaže da se zamalo srušio kada je sina video krvavog od glave do pete.

– Ne mogu da verujem da se u ovoj našoj zemlji događaju ovakva zverstva. Zajedno smo odlučili da izađemo u javnost kako bi spasili život i zdravlje druge dece. Očekujem da nasilnici budu adekvatno kažnjeni – priča otac koji se prošle noći borio sa sinovljevim noćnim morama.

Miodrag Kankaraš tvrdi da dvojicu od četvorice mladića poznaje iz grada i da je policiji dao njihova imena kao i tačan opis kuće u kojoj je bio zatočen.

Policija traga za napadačima

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković kaže da je u toku identifikacija i potraga za napadačima na Kankaraša. Nezvanično saznajemo da su dvojica od njih od ranije poznata organima reda

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.